Της άνοιξης τα τισερτίσματα



Ντάξει, παίζει να είναι και το πιο αγαπημένο ρούχο έβερ. Ναι, κι απ' το τζιν. Γιατί ένα τι-σερτ μπορείς πια να το βάλεις με τα άπαντα όλα. Με καλό παντελόνι, με κολάν, με ότι φούστα θες, στο γυμναστήριο, στα μπουζούκια, στον ύπνο, ως εδώ, σταματάω. 

Άσε που είναι και φτηνό. Κάνεις την μόστρα σου άνετα βρε αδερφέ και βγάζει και τα λεφτά της η επένδυση. Και με αυτό τον καιρό; Άνετα το φοράς με ένα πουκαμισάκι τζιν ανοιχτό από πάνω, με μια όβερσάιζ ζακέτα...

Πάντως να ξέρεις αυτή τη σεζόν, γιατί δε θυμάμαι καθόλου τι έπαιζε την άλλη, σουξέ έχουν τα απλά μονόχρωμα τισερτόνια στα βασικά χρώματα άσπρο μαύρο και γκρι. Θες να γράφει κάτι επάνω; Κοίτα να είναι απλό, λιτό και έξυπνο. Όχι τίποτα περίπλοκες στάμπες και μπιρμπιλόνια και πούλιες και αυγερινούς...


Είδες στην πάνω φωτογραφία πώς ένα μαύρο μπλουζί με άσπρη στάμπα στην πλάτη και ένα λευκό ψηλόμεσο τζιν με μαύρα ολσταράκια τι κάνει... Μην κολλάς στη φίρμα, σου χω πιο κάτω άλλο οικονομικότατο και ωραιότατο.

Να δες εδώ και άλλα κορίτσα πώς τα φοράνε τα τι-σέρτ τους:





Σου λέει, δε μπα να ναι μέρα μεσημέρι; Εγώ θα βάλω τις ασημί τις γόβες μου. Έβαλε όμως και το σκέτο το γκρι το τισέρτ από πάνω για να το ισορροπήσει το outfit...





Τούτη δω, νταξ, χαλαρή. Με τα τζιν τα μπόιφρεντ και το φαρδύ της το τισέρτ... Από μέσα άνεση και απ' έξω εμφάνιση.






Τούτη δω με τις γόβες της, με το καλό της παντελόνι, με τα χρυσά της τα βραχιόλια... τσουπ και το λευκό το τισέρτ από πάνω. Κι από μέσα. Το μπροστά.






Εδώ έχουμε πιο ροκ καταστάσεις, φαίνεται εξάλλου κι από τη ζώνη. Ψηλόμεσο στενό τζιν και λευκό τισέρτ όλο από μέσα, γιατί τι να φοβηθεί η μονάντερη;






Τόταλ γκρέι το κορίτσι. Και το μπλουζί στρατηγικά τοποθετημένο μέσα στο παντελόνι, όχι χάιντε χάιντε. Κρύβει κοιλίτσα αυτό.






Εδώ το τισερτ είναι φορεμένο με μια μίντι φουλ σκερτ και μποτάκι. Θα μπορούσε να φορεθεί εξίσου με όξφορντ πλάτφορμς.






Εδώ το κορίτσι προτίμησε σκούρα χρώματα και τζιν ναι μεν ψηλόμεσο αλλά χωρίς ξεβάμματα και φυσικά μπαλαρίνες κορδονάτες, το χιτ της σεζόν. Όσο να πεις πιο κλάσικ.






Εδώ η τουρίστρια φοράει ένα φαρδύ τίσερτ στην απ' έξω, με το μίνι της και τα σλιπ ονς παπούτσια. Ωραίο. Μακραίνει τη σιλουέτα.





Τούτη εδώ συνδυάζει μια κλασική μαρινιέρα με ένα σούπερ τρέντι τζιν με σκισίματα. Ούτε διλήμματα ούτε τίποτα. Τα 'βαλε και τα δύο και τελείωσε.







Και τέλος η θεάρα με τη στενή της τη φούστα και το πέδιλο έβαλε από πάνω το τισερτόνι της πήρε και τη φλοράλ μπουφανιά της και κιουρία.



 Τα τισέρτ της αγοράς:



Bershka €4,99










Bershka €5,99










Bershka €7,99










H&M €7,99










H&M €9,99










H&M €9,99










H&M €14,99










Pull and Bear €5,99










Pull and Bear €5,99










Pull and Bear €9,99










Pull and Bear €12,99










Pull and Bear €12,99










Stradivarius €5,95










Stradivarius €5,95










Stradivarius €5,95 










Zara €5,95










Zara €5,95










Zara €5,95










Zara €7,95










Zara €9,95










Zara €12,95










Zara €15,95










Zara €15,95

Σχόλια