Πούλο-βέρο-φούστανα



Καλά αργεί ακόμα το ξέρω, αλλά κάτσε να δούμε τη νέα τάση, να τη μελετήσουμε, να τη σχολιάσουμε, να τη χωνέψουμε, μη και τη δούμε ξαφνικά μπροστά μας και δεν την αναγνωρίσουμε... όχι τίποτ' άλλο.
Λοιπόν φέτος, θα βρούμε ένα πουλόβερ - τσουβάλι και θα το φοράμε με τα άπαντα της ντουλάπας μας. Θα το φοράμε με φούστα "τρομπέτα" και γόβα για "καλό". Θα το φοράμε με φούστα στενή και midi και sneakers για casual chic. Θα το φοράμε με το τζιν μας. Θα το φοράμε με το leather κολάν μας που μας έχει μείνει από τα πρόπερσι. 


Πάντως, αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο, και κοιλίτσα ή γλουτογοφοί... όχι και τόσο, και θες κάτι άνετο, ευήλιο και ευάερο, νομίζω... θα σ' αρέσει.


Να εδώ, αυτή η κρυουλιάρα φοράει ασπρόμαυρο σύνολο με ασπρουλί xxl πουλόβερ ζιβάγκο με μέσα το μαλλί, φούστα κάτω από το γόνατο, ασπρόμαυρες γόβες και κόκκινο τσαντί.



Εδώ βλέπεις πόσο πάει το μαλλί με τη δαντέλα.





Εδώ έχουμε μαλλί με μαλλί, δηλαδή πουλόβερ με μάλλινη στενή midi φούστα, κι όλα αυτά συνδυασμένα με μποτίνι.







Εδώ το πουλόβερ δεν είναι πολύ μακρύ αλλά είναι πολύ φαρδύ και έχουν ενδιαφέρον και οι τόνοι καραμέλας που χρησιμοποιεί το κορίτσι και αναδεικνύουν το μαύρισμα της.








Εδώ το μακρύ πουλόβερ με τις πλεξούδες φοριέται με ένα τζινάκι.







Ποια ποτέ θα συνδύαζε αυτό το πουλόβερ με αυτή τη δαντέλα...
Κι όμως...









Ε, αυτό εγώ δεν το συνιστώ...






Ωραίο το outfit το καμηλό συνδυασμένο με άσπρο sneaker.







Να εδώ και κάτι σεξουαλικό με το βαθύ το βε, τη στενή φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και τη φουξ τη γόβα που πολύ της πάει της μελαχρινής της κοκάλος.






Τι, πού, πόσο:

Bershka €22,99







Bershka €25,99






Pull and Bear €22,99






Zara €17,95






Zara €29,95


Σχόλια

  1. Τα λατρεύωωωω!!! Και μη νομίζεις πως θα περίμενα να δω ΑΝ και πότε θα ξαναφτιάξει ο καιρός, τα έβγαλα ήδη και χουχουλιάζω! (καλά, δεν πολυκυκλοφορώ μεσημέρι ακόμη έξω με αυτά για να μην με κοροϊδεύουν, αλλά για το πρωί που βγάζω τον σκύλο βόλτα και για το βραδάκι, μια χαρά είναι! Εκείνη η φωτό δε με την φούστα δαντέλα και το πουλοβεράκι από πάνω, μούρλια. Αν ήμουν ψηλή θα το φόραγα άνετα! Φιλιάααα! και καλό μήναααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mandy μου είσαι υπέροχη!!! 🐩👠👢👚👜💜💜💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α τι ωραία τα μεγάλα, ζεστά πουλόβερ!!! Εγώ τα αγαπώ με τζιν παντελόνια, στενά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου