Νιού σεζόν


Ε πιστεύω ότι μέχρι τώρα θα έχουμε μαζευτεί όλοι από τις διακοπάρες και δε θα έχουμε άλλο χαβά, να δούμε τι νέο θα μας έβρει σε αυτή τη νέα σεζόν, μη και βγούμε έξω ανέμελες, όχι, να έχουμε μια ιδέα.


1. Οι ροκ μπαλαρίνες


Όπως βλέπεις και εσύ... η ομορφιά τους δεν περιγράφεται, κι όμως γίνεται χαμός με δαύτες. Όλες οι fashion bloggers του εξωτερικού τις έχουν φορέσει που πανάθεμά τες, μας έχουν μουρλάνει πια.


Zara €29,95


2. Τα "κεντίδια"


...κι αν δε βρίσκεις ρούχο έτοιμο με αυτά επάνω του, να ξέρεις τα πουλάνε και χώρια, να τα ράβεις εσύ με το χεράκι σου σε ότι σου καπνίσει.

Bershka €17,99





Stradivarius €5,95


3. Ξεσκισμένα τζινς


...και όχι άιντε-άιντε, παίρνουμε ένα ψαλίδι κι όποιον πάρει ο χαρούλης, αλλά επικεντρωνόμαστε στα μπατζάκια και το μπροστινό μέρος αν γίνεται παρακαλώ να είναι πιο κοντό από το πισινό.

Zara €25,95



4. Τα κεφτέδια


Πάνε οι boxer braides, πάνε και οι κότσοι, τώρα έχουμε τo νταμπλ νοτ να πετύχουμε, και έλα μετά και πες μου ποιος θα πει για το bullying "Μάντυ δε φταις που είσαι σαν κεφτές".



5. Το τσόκερ


Φαρδύ ή λεπτό, το τσόκερ έκανε καμπάκ - καμπάκ στον ερωτά σου, και φέτος θα μας κάτσει στον καρύτσαφλο θέλοντας και μη.


Stradivarius σετ των 4 €7,95


6. Αρβυλάκια


Άλλο καμπάκ που μας βρήκε φέτος και δεν μας φτάνουν οι δρόμοι να τρέξουμε από χαρά, γιατί πάει τώρα ξεγνοιάσαμε, ότι και να φοράμε θα κοτσάρουμε και τ' αρβυλάκια από κάτω κι άντε γειά.

Bershka €35,99


7. Το "φεγγάρι μου χλωμό"


...που εμένα όμως πιο πολύ μου κάνει για "το κέρατό μου το τράγιο" αλλά τέλος πάντων, δεν θέλω να σου βάζω ιδέες. Αυτή η ρουφιάνα η Sincerely πάντως δεν λέει να το βγάλει από πάνω της τρεις μήνες τώρα.


H&M €5,99



Άντε και καλή μας σεζόν.

Σχόλια

  1. Καλως σε βρήκαμε! Καλό φθινόπωρο!

    xxx
    Square girl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...θα επικεντρωθω...το κερατο μου το τραγιοοοο!!!κλαιωωωωω....😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη σεζον!!! Σε περιμεναμε πως κ πως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς μας ήρθες!! Καλή σεζόν -που εδώ που τα λέμε είναι σαν να έγινε επιστροφή στα '00ς, με τσόκερ, "κεντίδια" κι όλα αυτά και δεν αντέχω να το ξαναζήσω..!

    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου