Από πνεύμα... άλλο τίποτα


Πάντα δούλευα του Αγίου Πνεύματος. Κι ας έκανα "πνευματική" δουλειά. Κι όταν λέμε "πνευματική"... εντάξει, μη φανταστείς ότι ήμουν και κάνας γκουρού, αλλά όσο να πεις λίγο μυαλό ήθελε. Έτσι λοιπόν τώρα, πες το απωθημένο πες το όπως θες, τις τηρώ όλες τις αργίες. Ανεξαιρέτως.



Και επειδή δεν είμαι Αnt1 για να βάλω "Κωνσταντίνου & Ελένης" θα σου κάνω ένα pot-pourri από περασμένα post, δηλαδή ένα "post-pourri".



Στο "Μπικίνια και... μπικικίνια" θα δεις μαγιό "τριγωνάκια", μαγιό stapless, μαγιό ολόσωμα, ιδέες για να τα συνδυάσεις και εκτός από τα γνωστά, υπάρχουν και μερικά "πιο ψαγμένα" ελλήνων σχεδιαστών. 












Στο "Πάρε - πάρε, σανδάλια flat έχω" θα βρεις 32 ζευγάρια flat και άκρως καλοκαιρινά σανδάλια από 19 έως 49 ευρώ και τέσσερις προτάσεις για το πώς να τα συνδυάσεις ανάλογα το στυλ σου.












Στο "Μωρή κοντούλα λεμονιά" θα αλλάξεις γνώμη για τις κοντές ολόσωμες φόρμες - αν είχες ποτέ αρνητική - και θα δεις ότι φοριούνται πολύ εύκολα και σε casual αλλά και σε "κυριλέ" περιστάσεις.













Για το τέλος, άφησα το καλύτερο... "Yo man, yo... αντρικά μαγιό". Όχι για τα μαγιό, όχι για το κράξιμο που πέφτει, αλλά για τις καλλιτεχνικές (πάντα) φωτό... άντε και καλή μας βδομάδα φιλενάδα.









...και από αύριο κανονικά.

Σχόλια