Άσπρο σνίκερ ξέξασπρο


Κι αφού λυσσιάξανε πια με τα άσπρα σνίκερς, και η νάικ και η αντίντας και όλες οι μουρλοβιόλες οι φάσιον μπλόγκερς, και μας πιπιλίσαν τον εγγέφαλο, άντε και τα πήραμε. Και τα βάλαμε μια, και τα βάλαμε δυο... τρεις και η κακή τους μέρα.


Ε ναι, κάτι τα καυσαέρια, κάτι η ψιχάλα, κάτι η στραβομάρα που δέρνει τόσο κόσμο, πόσο να αντέξουν τα άμοιρα τα σνίκερ; Shisκατα γίνονται στο τσάκαμπαμ. Γι' αυτό σου έχω εγώ εδώ 9 ολόκληρα τιπ να τα διατηρείς... κι απ' τον ήλιο ξεξασπρότερα.

Λοιπόν:

1. Το άσπρο το σνίκερ θέλει συντήρηση. Αν είναι να το αφήσεις να σου γίνει πρώτα μαύρο, πάει το έχασες το παιχνίδι. Πέρνα το μια στο τόσο με ένα μωρομάντιλο να διατηρείται βρε.

2. Για τις βαριές βρομιές θα έχεις ένα παλιό σφουγγαράκι πιάτων, θα το βρέχεις, θα το στίβεις, θα βάζεις πάνω λίγο άσπρη κρέμα καθαρισμού (cif έχεις; εύρηκα έχεις; ότι έχεις) και θα το περνάς. Άσπρη. Όχι κίτρινη.

3. Τα κορδόνια θα τα πλύνεις στο χέρι με ζεστό νερό και σαπούνι και θα τα αφήσεις να στεγνώσουν είτε όξω, είτε κοντά σε καλοριφέρ.

4. Το πλυντήριο να το βγάλεις από το μυαλό σου. Τα παπούτσια θα τα ταλαιπωρήσει πολύ , και τα κορδόνια θα τα κάνει σαν στριμμένα άντερα. 

5. Μια παλιά οδοντόβουρτσα μπορεί να φανεί χρήσιμη, αλλά τίποτα δεν είναι σαν το σφουγγαράκι που είπαμε πριν.

6. Για τις γρατσουνιές που δεν φεύγουν με τίποτα, βάλε τοπικά λίιιιιγο λευκό βερνίκι νυχιών (ασβέστη).

7. Μην τα αφήνεις ποτέ έξω στον ήλιο. Θα σου γίνουν τσαρούχια.

8. Να τα φοράς πάντα με κάλτσες. Καθαρές.

9. Γιατί να βάλεις χλωρίνη; Γιατί;



Να δες εδώ μουρλοβιόλες με άσπρα σνικερς και πώς τα φοράνε:





















Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου