Στράικ και καρφώνεις



Ότι θα ερχόταν η μέρα που θα κοιτάζαμε πιο συχνά sneakers αντί γόβες... και θα τα φοράγαμε κιόλανες... ποιος θα το περίμενε; Όχι, ποιος;


Αλλά τι να κάνεις φιλενάδα, που τώρα τα αθλητικά τα φοράς με τα άπαντα όλα και είσαι πολύ στη μόδα; Τι να κάνεις; Να κάτσεις να κοψομεσιάζεσαι; Ε όχι, αμαρτία απ 'το θεούλη.


Και μη νομίζεις ότι μόνο τα Stan Smith υπάρχουν, πάει και τελείωσε. Όχι. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, που και μπάνικα είναι, και οικονομικά. Αρκεί να μην έχουν πάνω τους περισσότερα από 2 έντονα χρώματα και να μη μοιάζουν με διαστημόπλοια ή μαούνες, όχι, γιατί υπάρχουν και αυτά, τα 'χω δει, δεν τα βγάζω απ' το κεφάλι μου. 

Να, έλα να μελετήσουμε ωραιότατα outfit με αθλητικά παπούτσια, πώς τα φοράνε αυτές εκεί, για να τα φοράμε και μεις εδώ.





Total white φοράει εδώ το κορίτσι, με μαύρα αξεσουάρ (τσάντα - παπούτσι). Προσοχή στην άσπρη σόλα που έρχεται και "δένει" το όλο σύνολο.







Εδώ έχουμε ακριβώς το αντίστροφο, αλλά με μαύρη τσάντα. Απλό, λιτό κι απέριττο, ούτε καν ένα κολιέ ένα αλυσιδάκι δε φοράει.







Εδώ το άσπρο αθλητικό φοριέται με στενό τζινάκι και oversized πουλοβεράρα.








Ποια είπε ότι το ντιπ για ντιπ μαύρο δεν είναι για πρωί; Ρίχνεις ένα μπεζ παλτό από πάνω και έφυγες. Α, και τα ασπρόμαυρα αθλητικά. Α, και τη δερμάτινη τσάντα ώμου.








Νταξ! Και δέρμα, και black, και αθλητικό. Γιατί του πάει το leather του αθλητικού, ειδικά το παντελονοκολάν.








Βουτυράτο outfit, στις αποχρώσεις της καραμέλας αν δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου το μαύρο, με ρούχο κλειδί την μακριά γκαμπαρντίνα αλλά κυρίως το παντελόνι που άμα το βρεις πουθενά... γράψε μου. (Αλήθεια, γράψε μου).








Και δω το κορίτσι φοράει τα μπεζ του να πάει στη βάπτιση, βάζει και το αθλητικό του από κάτω, αλλά να ταιριάει χρωματικώς, όχι ότι να 'ναι. Το βλέπεις, μόνο τρεις τόνους πιο σκούρο είναι.









Εδώ το κορίτσι είναι σπορ enough, με το φουτεράκι του, το τζινάκι με τα σηκωμένα τα ρεβέρ του, το παλτό του είναι λίγο κυριλέ, και... το clutch ασορτί με το αθλητικό. Μα πού τα βρήκε και τα ταίριαξε, πείτε μου;








Α, να και ένα girly outfit, με τη φουστίτσα του, το crop top του ίδιο χρώμα με τα αθλητικά, δεν είναι τυχαία αυτά, τώρα θα μου πεις χειμώνας είναι, πώς βγαίνεις έτσι με τους αφαλούς έξω; Ε, ρίξε ένα παλτουδάκι από πάνω βρε αδερφέ...







Κοίτα εδώ, τι απλά που έχει ντυθεί τούτη η ξανθόψειρα... Ένα σκούρο τζιν, ένα σκούρο μαντίλι και μια μπεζ μακριά ζακέτα ασορτί με το μαλλί.  









Και τέλος, εδώ το κορίτσι πήρε τους δρόμους με τη νυχτικιά του παππού και το ριχτάρι του καναπέ, αλλά ωραίο του βγήκε το oufit, δεν μπορώ να πω. Μακάρι να είχαμε και μεις τέτοιες νυχτικές και τέτοια ριχτάρια. Και παππού μη σου πω.










Σένια αθλητικά παπούτσια που "κάνουν" για τέτοια outfit:


Adidas €54,95








Adidas €64,95








Migato








Oysho €35,99








Oysho €35,99








Oysho €35,99








PullandBear €39,99








Zara €39,95








Zara €39,95








Zara €39,95








Zara €39,95








Zara €39,95

Σχόλια

  1. Λατρεμένη τάση και βολικότατη..τι άλλο να ζητήσεις;
    Μόνο μην σε κοιτάνε σαν alien στου χουριού damn...Αυτό!
    Smats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του χουριού να τηράει τη δουλειά του...
      Φιλιά πολλά πολλά πολλά
      <3

      Διαγραφή
  2. Αν είναι ημιμποτακι για πιο ζεστό πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου