ΤΑ 5 ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Αν δεν επενδύσεις τώρα στις εκπτώσεις σε ένα πανωφόρι... πότε θα επενδύσεις; Ένα ζεστό ποιοτικό μπουφάν δεν είναι κάτι φτηνό οπότε τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να κάνεις την αγορά.
Δες παρακάτω ποια ειναι τα trends και διάλεξε το καλύτερο για σένα.



Το sheepskin
Speepskin jacket (δες το εδώ)


Το πιο in fashion πανωφόρι της σεζον! Δεν θα καταλάβεις τίποτα από κρύο αφού είναι ιδιαίτερα ζεστό αλλά και μαλακό και χουχουλιάρικο. Συνδυάζεται μια χαρά και με casual και με αθλητικό ντύσιμο.

Το puff jacket

Το μπουφάν που θα σε βολέψει με τα πάντα όλα, κάθε μέρα, κάθε ωρα. Ελαφρύ για να μη σε κουράζει με το βάρος του, σε κρατάει ζεστή και στεγνή στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Το προβατάκι 
Πανωφόρι "προβατάκι" (δες το εδώ)


Μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν που ακόμα καλά κρατεί. Χουχουλιάρικο και ζεστό, πάει με όλα οποίο κι αν είναι το στυλ σου.

Το δέρματινο
Δερμάτινο jacket (δες το εδώ)

Κλασικό και αγαπημένο. Αν θες μια ροκ πινελιά, τώρα, η περίοδος των εκπτώσεων είναι η καλύτερη περίοδος να κάνεις την αγορά σου.

Το κοντό jacket
Κοντό jacket (δες το εδώ) 


Τα ρούχα έχουν αλλάξει κι αν κι εσύ προτιμάς τα ψηλόμεσα, θα έχεις δει ότι τα πιο κοντά jacket ταιριάζουν καλύτερα, πόσο μάλλον κι αν είναι puffy με όγκο. 

Σχόλια

  1. Εγώ έχω εδώ και τέσσερα χρόνια ενα μπουφάν από Attractivo. Από αυτά τα χακί με τη γούνα πολύ στη μόδα και ακόμη είναι σαν καινούργιο. Πολύ ευχαριστημένη. Θα πρότεινα πολύ κάποιος να επενδύσει σε κάτι τέτοιο αν υπάρχει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου