Νήστεψα και κοινωνώ για να βάλω κιμονό

ή αλλιώς... τα κιμονό του χειμώνα






Και αφού λυσσάξαμε όλο το καλοκαίρι με την πάρτη τους... θα τα έχουμε και το χειμώνα. Και μιλάω φυσικά για τα κιμονό, που κάνουν δειλά - δειλά την εμφάνισή τους στις κρεμάστρες των καταστημάτων εν μέσω γιορτινής περιόδου, παγιέτας και γούνας.


Πριν πάρεις θάρρος, τις πιστωτικές και τα mall αμπάριζα, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι αν είναι να πάρεις κιμονό, καλό θα ήταν να πάρεις από αυτά τα βελουδένια να τα πω; μπροκάρ να τα πω; και όχι αυτά τα τύπου μεταξωτά που κάνουν πιο ανοιξιάτικα γιατί κάθε πράμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο.



Καλό θα είναι να έχει τα κροσάκια του, να είναι μονόχρωμο κατά προτίμηση μαύρο σαν καλιακούδα - αν και υπάρχουν κάτι πολύ ωραία μπορντό εμπριμέ -  και να έχει και τόπους - τόπους τις διαφάνειές του για να είναι και πιο βραδινό.



Πώς θα το βάλεις; Ιδανικά με μαύρο μίνι φόρεμα όπως στην πάνω φωτογραφία. Επίσης αν έχεις λιώσει στον πάγκο των κοιλιακών και διαθέτεις ετοιμοπαράδοτο το "πακέτο των έξη" μπορείς να το φορέσεις πάνω από top crop και ψηλόμεσο στενό παντελόνι. Αλλιώς και πάνω από ένα απλό σκέτο t-shirt μια χαρά είναι.


Και μην μπερδευτείς, ε; Το κιμονό δεν είναι πανωφόρι. Δες το σαν... ζακέτα. Θέλει παλτό από πάνω για να βγεις έξω. Δεν είναι χάιντε-χάιντε...













































































































Bershka €19,99







Bershka €22,99







Bershka €22,99







Bershka €22,99







Bershka €22,99 







Bershka €39,99







Bershka €49,99







H&M €9,99







Mango €49,99







Pull&Bear €15,99







Pull&Bear €15,99







Pull&Bear €35,99







Zara €29,95







Zara €69,95







Zara €69,95




Σχόλια