Παλτουδιές



Και πιάσανε τα κρύα για τα καλά, και δεν μας σώζει τίποτα, παρά το καλό κλασσικό μας παλτουδάκι. Τι να σου κάνει τώρα το δερμάτινο το μπουφανάκι, και η λεπτούλα η καμπαρτίνα, μου λες; Τίποτα!



Παλτό φιλενάδα, να ζεσταίνεται το κορμάκι σου. Να το κουμπώνεις μέχρι επάνω, να βάζεις και το κασκολάκι σου, και να είσαι κυρία. Όχι, θα καθόμαστε να ξυλιάζουμε...


Τα oversized ή αλλιώς boyfriend είναι πολύ της μόδας. Ναι, αυτά τα μονοκόμματα λέω. Είναι επίσης και αυτά με τα μεγάλα πέτα που πέφτουν πλούσια-πλούσια κάνοντας πτυχές. Όχι ότι τα μεσάτα, αυτά με τη ζώνη από το ίδιο ύφασμα, δεν φοριούνται. Φοριούνται, πώς δεν φοριούνται, αλλά είναι για πιο θηλυκό ντύσιμο ή αν θες να "ισορροπήσεις" ένα πιο σπορ look.


Τώρα σε χρωματάκια, έχουμε τα γκρι τα ποντικί τα ουδέτερα που πάνε με όλα και συμφέρουν, έχουμε και ανοιχτόχρωμα τα μπεζ τα ασπρουλί που τα φοράς και τρέμει η ψυχούλα σου, μην και ακουμπήσεις πουθενά και λερωθεί και τρέχεις στο καθαριστήριο πιο συχνά απ' ότι στο κομμωτήριο για ρίζα.






Zara €99,95







Pull&Bear €55,99







Zara €79,95 







Pull&Bear €69,99







Zic Zac €65,00  (δες το εδώ)







Toi&moi €139,00  (δες το εδώ)







Toi&moi €169,00  (δες το εδώ)







H&M €49,99







Anna Riska €198,00  (δες το εδώ)







H&M €149,00



Σχόλια

  1. Πραγματικά φέτος δε ξέρω τι να πρωτο-διαλέξω... με τραβάνε τα oversized, με τραβάνε και τα waterfall... και έχω ήδη εκμεταλλευτεί τη δικαιολογία "πρόωρο δώρο γενεθλίων", 2 φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου