Ρουφήξου γιατί χανόμαστε

ή αλλιώς... πώς να κρύψεις την κοιλίτσα






Παθούσα και μαθούσα φιλενάδα. Το χω πάρει απόφαση... six pack δεν παίζει. Και μόλις πάρεις δυο κιλάκια σαν άνθρωπος και συ, τσουπ στην κοιλιά πάνε. Χάθηκε να πάνε στο στήθος, ε; Χάθηκε;




Το καλό με τα κορίτσια που έχουν τον σωματότυπο "κοιλούμπι" είναι ότι διαθέτουν λεπτά πόδια. Μέγα πλεονέκτημα αυτό, γιατί να την κρύψεις την κοιλιά, αλλά και κάτι πρέπει να... δείξεις. Γι' αυτό το σύνθημά μας σήμερα είναι "έξω μπούτια, μέσα κοιλιά".




Τι να φορέσεις για να "κρύψεις" την κοιλίτσα:


Φόρεσε ριχτά και oversized t-shirts συνδυασμένα με στενά παντελόνια. Ένα ωραίο κόλπο είναι να βάζεις ένα μέρος της μπλούζας σου μέσα στο παντελόνι και το άλλο να το αφήνεις απ' έξω.




Ναι, στα φουστάνια με V λαιμόκοψη που έχουν "μέση" κάτω από το στήθος. Όχι στην "σφηκοφωλιά" και στα κολλητά τοπ που εφαρμόζουν τσίτα. Να μην πω για τα crop top... καταλαβαίνεις...









Προτίμησε ψηλόμεσες φούστες σε γραμμή Α, που φτάνουν μέχρι το γόνατο, τονίζουν την μέση σου, "κρύβουν" την κοιλίτσα και κολακεύουν τα πόδια σου. Άμα ο κορμός σου είναι λεπτός (ώμοι, μπράτσα) μπορείς να τις συνδυάσεις με στενό τοπ.




















Φόρεσε ριχτά μίνι φουστάνια με λίγες και μεγάλες πιέτες που ξεκινάνε από ψηλά. Μπορεί να υπάρχει όγκος στο πάνω μέρος του σώματός σου, αλλά τα λεπτά σου πόδια κλέβουν τις εντυπώσεις. 























Τα peplum τοπ, είναι αυτά που μέχρι κάτω από το στήθος έχουν στενή γραμμή, και μετά κάνουν κάτι σαν βολάν, πολύ καλή "κάλυψη - απόκρυψη" για την κοιλιακή χώρα. Πρόσεξε το μήκος του να μην είναι τσουρούτικο και συνδύασέ το με skinny παντελόνια και - ναι, ναι -  pencil ψηλόμεσες φούστες.










Άντε, γιατί την φοβάμαι την κοιλιοπλαστική... Νά μου πάει...














 







 











































Ρούχα ιδανικά για κοιλίτσα:



Anna Riska €24,00  (δες εδώ)







H&M €9,99








H&M €24,99








H&M €29,99








Toi&moi €29,90  (δες εδώ) 








Toi&moi €49,90 (δες εδώ)








Toi&moi €79,00  (δες εδώ)








Zara €49,95








Zic Zac €24,95  (δες εδώ)








Zic Zac €32,50  (δες εδώ)








Zic Zac €69,90  (δες εδώ)




Σχόλια

  1. Τέλειες προτάσεις :)
    Παθούσα και εγώ βλέπεις χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο άρθρο!!!! εύγε Μάντυ!!!! κάνε και κανένα άρθρο για έμας με λεπτη κοιλίτσα και δυσανάλογα μπούτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες προτάσεις. Ειδικά αυτη με το peplum top . Πάντα μου άρεσε αλλά δίσταζα να το δοκιμάσω. Τώρα θα το τολμήσω. Πάντα εύστοχες οι επιλογές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου