Η πασχαλινή βαλίτσα



Μου ετοιμάζεσαι για πασχαλινές «διακοπές» και είσαι μες την καλή χαρά; Μήπως όμως είσαι από τα κορίτσια που η διαδικασία της βαλίτσας, τους χαλάει την διάθεση; Γιατί είμαι εγώ εδώ βρε κουτό; Γιατί; (έλα μου ντε;)



Λοιπόν φιλενάδα, θα επικεντρωθούμε σε «κομμάτια» κλειδιά, τα οποία μπορούν να φορεθούν με πάνω από έναν τρόπους, αλλά και που να συνδυάζονται με την πλειοψηφία των λοιπών ρούχων, κάτι σαν μπαλαντέρ – πολύεργαλείο ένα πράμα.





Denim πουκάμισο
Το πόσο το έχω ευχαριστηθεί φέτος, δεν περιγράφεται. Κρίμα που δεν μπορεί να μιλήσει, να στα πει από μόνο του. Θες να το φορέσεις για «καλό»; Του κοτσάρεις ένα statement κολιέ, μια μαύρη φούστα full ή pencil ότι έχεις, δεν θα μαλώσουμε, και πας από επιτάφιο μέχρι club.

Δεύτερη χρήση: Θες να πας για ένα καφέ στην αγορά του χωριού. Βάζεις ένα t-shirt, το denim πουκάμισο από πάνω ανοιχτό, ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι flat και είσαι άνετη όπου και να κάτσεις, μέσα ή έξω, σε σκιά ή σε ήλιο.













Αθλητικά runners
Φέτος το σπορ είναι chic. Αποδέξου το και γίνετε φίλοι. Φόρεσε τα αθλητικά σου παπούτσια κατά την διάρκεια του ταξιδιού, με ένα ελαστικό floral παντελόνι, ή με μία μαλακή βαμβακερή φούστα και πρόσθεσε αξεσουάρ όπως λεπτά δαχτυλίδια και αλυσιδάκια στο λαιμό.

Δεύτερη χρήση: Σίγουρα θα έχετε κάποιο βλαμμένο στην παρέα που θα θέλει να εξερευνήσει την εξωτική επαρχεία και θα σας τρέχει σε μονοπάτια, ρεματιές, λαγκάδια και αετοφωλιές. Έσο πανέτοιμη. Δεν είμαστε για διαστρέμματα. Έχουμε και ένα κοκορέτσι να δέσουμε.














Μαύρο skinny παντελόνι
Ή αλλιώς «ελβετικός σουγιάς». Κάνει για όλες τις δουλειές και για όλες τις περιστάσεις. Το φοράς με τα ψηλοτάκουνα της Ανάστασης, το βάζεις με ένα t-shirt (να πάρεις μαζί σου 5-6 να ‘χεις να συναλλάζεις) ή με το προαναφερθέν denim πουκάμισο με το κοτσαριστό statement,  και έχεις ένα rock chic outfit για μια νυχτερινή έξοδο που μπορεί να ξεκινήσει με κρασιά και να καταλήξει με τσίπουρα (αυτά είναι τα ωραία της επαρχίας).

Δεύτερη χρήση: Σε πιάνει το απόγευμα μια υπογλυκαιμία απ΄ νηστεία άλλο πράγμα. Βάζεις το παντελονάκι σου το μαύρο και τα flat σου και πετάγεσαι  μέχρι την πλατεία να χτυπήσεις ένα λουκούμι ή έναν χαλβά σιμιγδαλένιο ν’ ανοίξουν λίγο τα ματάκια σου.



 










Biker boots
…γιατί μπορεί να βρέχει. Τι, να μην έχεις ένα παπούτσι να βάλεις; Σε περίπτωση κακοκαιρίας και βροχόπτωσης, οι bicker boots πάνε ωραιότατα με κολάν, blue jeans και skinny παντελόνια. Τις φοράς και δεν καταλαβαίνεις Χριστό.

Δεύτερη χρήση: Το καλό με αυτές τις μποτούλες είναι ότι μπορούν να φορεθούν και με αίθριο καιρό και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Έχει μέρα χαρά Θεού, και η παρέα κανονίζει ουζάκια στην παραλία; Βάζεις την αντηλιακή σου,  τις bicker σου, μια mini φούστα ή ένα denim φαρδύ σορτσάκι και… άντε στην υγειά μας, άντε στην υγειά μας, άντε στην υγεία μας ρε παιδιά.













Να σου ευχηθώ λοιπόν να έχεις καλή Ανάσταση, να σε φιλήσω σταυρωτά και  να σου δώσω ραντεβού για την Τρίτη του Πάσχα. Παρόλα αυτά, μπορούμε να τα λέμε από το facebook του blog ή το δικό μου, το instagram… άντε και απ’ το twitter άμα μου ‘ρθει καμιά καλή ατάκα.

Να περάσεις τέλεια.
Πολλά φιλιά
Μάντυ












































































































































































































































































Σχόλια

  1. Πολύ ωραία, δεν έχω ντενιμ πουκάμισο ούτε μαύρο skinny, πώς θα πάω διακοπές??
    Να περάσεις υπέροχα!! Καλό Πάσχα! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει, ότι έχεις.
      Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε πουκάμισο, ή ένα φούτερ και αντί για μαύρο skinny, ένα στενό παντελόνι ή boyfriend jeans.
      O σκοπός είναι να συνδυάσεις τα ρούχα σου μεταξύ τους με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς.
      Καλό Πάσχα. Φιλιά πολλά <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. οκ πεθαινω με οσα λες μεχρι που μου ερχεται και τελει η ιδεα να ασχοληθω με την μοδα
    να περασεις καλα
    αντε και στο τσακιρ κεφι να γραφεις ενα εδω στην λειβαδια φοραω πραντα και πινω τσιπουρο κοκτειλ με μποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πιοτί ρε παιδάκι μου!!! Χαχαχα
    Πολύ βοηθητικό το άρθρο σου, ωραίες ιδέες!
    Καλό Πάσχα
    Σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο και πολύ βοηθητικό! Ερώτηση: επειδή πάω εξωτερικό για Πάσχα και έχω περιορισμένο/χώρο κιλά να πάρω αθλητικά ή τα χαμηλά μποτάκια μου για κάθε μέρα και ξεποδιάρισμα με στυλ; Βαθύς προβληματισμός γιατί τα αθλητικά είναι μεν λευκά (άνοιξηηη) και πολύ άνετα αλλά είναι να βγουν στις φωτογραφίες μου από τις διακοπές μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται να φοράς το ένα στο ταξίδι και να κρατάς μεγάλη τσάντα για να βάλεις το άλλο μέσα;; Κάτι τέτοια κάνω εγώ... και στον έλεγχο με τις ακτίνες χι πέφτει πολύ γέλιο...

      Διαγραφή
  5. Επειδή θα έχω στριμώξει με παρόμοιο τρόπο άλλα 2 ζευγάρια (ναι ναι 5 μέρες... 3 ζευγάρια παπούτσια) έλεγα να πάρω ή τα αρβυλομποτάκια μου ή τα αθλητικά μου.... Για την περίπτωση δλδ που θα βρέξει. Θα δω όμως μήπως στριμώξω άλλο ένα ζευγάρι... Τι ψυχή έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαααα (εγώ αρβυλομποτάκια θα έπαιρνα γιατί συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα μου, εκτός... αν είχα τα καινούργια τα αθλητικά της nike... εκεί αλλάζει, αλλά δεν τα έχωωω)
      Να περάσεις τέλειααααα <3 φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Thank you!!! Κι εσύ να περάσεις όμορφα! :-)

      Διαγραφή
  6. Τέλειο άρθρο! Αυτό σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες!
    Να σε ρωτήσω κάτι...πιστεύεις αν πάρω denim πουκάμισο θα το φορέσω και του χρόνου ή είναι φετινό trend και του χρόνου αντε γεια? φιλάκιαα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι του πουκάμισου, να το πάρεις. Εγώ το έχω λιώσει. Μέχρι και σε βάφτιση το έχω βάλει. Μπορεί να φορεθεί άνετα και το καλοκαίρι, ανοιχτό πάνω από t-shirts σαν εναλλακτική ζακετούλα. Πιστεύω όμως ότι και του χρόνου θα υπάρχει. Μην το πάρεις πολύ ανοιχτόχρωμο και δεν φοριέται χειμώνα, ε..
      Φιλιά πολλαααα <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου