Να κι αν βρέχει, να κι αν δεν βρέχει

ή αλλιώς... τρία φθινοπωρινά look που θα σε βολέψουν





Και ως συνήθως, δεν ξέρεις τι να βάλεις. Άσε που αυτός ο καιρός κάνει τη κατάσταση πιο δύσκολη. Θα βρέξει; Δεν θα βρέξει; Κι αν βρέξει, τι θα ρίξει; Ψιλόβροχο; Καταιγίδα; Ή μήπως κατακλυσμό; Και εσύ, πριν βγεις απ' το σπίτι, πρέπει να προνοήσεις και να ντυθείς καταλλήλως. Ε, μα πια, πρέπει να είσαι η Κατσαΐτη, η Σούζη και ο Νώε μαζί για να τα βγάλεις πέρα. Ντάξει, είπαμε...


Και γιατί είμαι εγώ, βρε κουτό; Δες παρακάτω 3 ωραιότατα συνολάκια, ιδανικά για αυτό τον καιρό, που πολύ θα σε βολέψουν αν θες κάτι casual, πρωινό και άνετο.




Look 1:


Δες το κολάν εδώ

Δες τα γυαλιά εδώ



Λοιπόν, εδώ έχουμε ζεστό και oversized πλεκτό πουλόβερ που όμως εξισορροπήται από το παπούτσι που φοριέται χωρίς (να φαίνεται) κάλτσα. Το δερμάτινο κολάν το κάνει και πιο... απογευματινό άμα θες. Το πουλόβερ φοριέται και σαν πανωφόρι.





Look 2:





Στο δεύτερο look έχουμε και καμπαρντίνα, και μποτάκι που αντέχει στις νεροποντές, και φουλάρι αντιανεμικό. Αν δεν σου αρέσει το total black μπορείς να το "φωτίσεις" με χακί πανωφόρι και έντονο "να βγάζει μάτι" μάλλινο κασκόλ.





Look 3:

Δες το παντελόνι εδώ

Για τρίτο look έχουμε κάτι πιο αθλητικό. Τα λευκά sneakers είναι πολύ μόδα και ενδείκνυνται μόνο για ψιλόβροχο ή ελαφριά βροχή. Το parka είναι ότι πρέπει για τέτοιο καιρό που το παλτό δεν το σηκώνει ακόμα (για Αθήνα λέω, τώρα εσείς στα βόρεια... δεν ξέρω τι κάνετε, στείλτε ανταποκρίσεις) και το σκουφί είναι... έτσι, για το στυλ και για να "κρατήσει" το μαλλί. 






Ντιπ για... tips:

Φούστες, φουστάνια και παντελόνια με κοντά μπατζάκια βολεύουν καλύτερα τις βροχερές μέρες.


Απέφυγε τα καστόρινα παπούτσια. Με τη βροχή γίνονται χάλια.


Δεν χρειάζεται να ντυθείς ακόμα "πολύ ζεστά". Το layering (ρούχα το ένα πάνω στο άλλο, όπως μία ζακέτα πάνω από φούτερ πάνω από t-shirt) βοηθάει να "ελαφρύνεις" εύκολα όταν χρειαστεί.


Όχι στις τσάντες από πανί. Δεν αντέχουν στις καταιγίδες που "παίζουν" τελευταία.


Ναι στις γαλότσες με φούστα. Κάνει κάτι... γαλλικό.


...και καλού - κακού, μαζί με την ομπρέλα έχε και ένα ζευγάρι... μπρατσάκια. Αχρείαστα να' ναι. 


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου