Γυαλιά – φουλάρια

ή αλλιώς 10+1 γυαλιά σεταρισμένα με 10+1 φουλάρια

 

Μαγιό… πήρες. Πετσέτα… πήρες. Αντηλιακό… πήρες. Γυαλιά ηλίου πήρες; Ε, που πας έτσι μες την αντηλιά καλό μου, θα γκαγκανιάσεις. Άσε και το άλλο. Μα, χωρίς φουλάρι; Εντάξει, και στο νησί των ανέμων να μην πας, τη Μύκονο, ένα μελτέμι μπορεί να σε βρει όπου και να σαι, να το τυλίξεις στον λαιμάκο σου, μη γυρίσεις πίσω κρυωμένο βρε… Γι’ αυτό σου λέω.
Άσε και το άλλο. Εκτός από το νυχτερινό κρύο, που όσο να πεις πάνω στο νοικιασμένο σκουτεράκι θα το νιώσεις δε μπορεί, ένα μαντήλι θα σε σώσει το αλαβάστρινό σου ντεκολτέ από τις υπεριώδεις ακτίνες και κατά συνέπεια τις πανάδες και τα εγκαύματα. Εμ, τι να σου κάνει και αυτό το πεντέρημο το αντηλιακό όταν θες να δεις και την Πορτάρα και την Απείρανθο και το Κάστρο… σε μια μέρα. Αφού τα χουμε πει, μεγάλο νησί η Νάξος.

Αμ, το άλλο το καλύτερο, δε στο πα. Το φοράς και σαν παρεό στην Μουτσούνα. Το φοράς και στην Πλάκα στο κεφάλι σαν τουρπάνι ή σαν κορίτσι του Μάη ή σαν rockabilly girl, μη σου ξασπρίσει ο ήλιος τις πυρόξανθες ανταύγειες, το φοράς σαν φούστα, το φοράς σαν τοπ, ούτε ο ελβετικός σουγιάς αυτό το πράμα...

Στο γυαλί πάλι, όπως τα ξέρεις. Τα κλασσικά είναι και φέτος στο φόρτε τους, με πρώτα και καλύτερα τα τύπου ray ban και στο Wayfarer σχέδιο αλλά και στο Aviator όπως επίσης και στο Clubmaster, το σχέδιο που φόραγε ο Malkolm X.

Γι’ αυτό σου έκανα εγώ σετάκια, γυαλί – φουλάρι αγκαζέ, μην είναι και ασχέτου. Αν τα ρούχα σου είναι μονόχρωμα, προτίμησε φουλάρια με εμπριμέ print. Αν πάλι το φοράς το floral σου, ξέρεις, βάλε πιο nude μαντίλι, μη γίνει το σύστριγκλο. Αν είναι βράδυ και κρυώνεις, βάλε ότι βρεις.

Look no1
Δες το μαντήλι εδώ
και τα γυαλιά εδώ
 
Look no2
Δες το μαντήλι εδώ
και τα γυαλιά εδώ


Look no3
Δες το μαντήλι εδώ

Look no4
Δες το μαντήλι εδώ
και τα γυαλιά εδώ

Look no5
Δες το μαντήλι εδώ
και τα γυαλιά εδώ

Look no6
Δες τα γυαλιά εδώ


Look no7
Δες τα γυαλιά εδώLook no9
Δες τα γυαλιά εδώ 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 

 


 


 


Σχόλια