ΜΙΟΥΛΟΠΑΣΟΥΜΑ


Όχι αγάπη μου, δε φταίω εγώ, αυτός ο Γκούτσης φταίει που τα έβγαλε, και τα έχουν πάρει αυτές εκεί στα Κολωνάκια και τις Βουλιαγμένες και τα φοράνε ξεκάλτωτες Φλεβάρη μήνα.


Βασικό παπούτσι... δε το λες. Είναι για δύσκολη πίστα. Πώς θα το φορέσεις, με τι θα το συνδυάσεις, πώς θα το πάρει ο γκόμενος... Εσύ πάλι, αν το κάνεις γούστο, σε θέλω σκληρή και αγέρωχη, να το φοράς με ψηλόμεσα τζινς με κοντά μπατζάκια και ύφος "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι". 

Να, δες εδώ πώς τα φοράνε στα εξωτερικά:

Αυτή εδώ, δε το φοράει με τζιν το πασούμι, αλλά το παντελόνι είναι ψηλόμεσο και έχει κοντά μπατζάκια. Συνδυάζει το σύνολο με με καφέ καμπαρντίνα, ασορτί με το μέσα του πασουμιού. Τσαχπινιά;

Τούτη εδώ, τα φόρεσε με το τζινάκι της, αλλά όχι μένα οποιοδήποτε τζιν που έχει στη ντουλάπα της 100 χρόνια. Τα φόρεσε με το τζιν που το πήρε το πολύ πέρσι, αφού τότε ξεκίνησαν αυτά με το ανισόπεδο ρεβέρ. Το μαύρο τοπάκι δεν είναι τυχαίο.

Τούτης εδώ το τζιν έχει και κρόσσια, μεγάλο τρεντ, άλλο που δε μας αρέσει και δε ξέρουμε και πόσο θα κρατήσει. Το ασπρόμαυρο κιμονό δένει το άσπρο τοπ με τσάντα και παπούτσι. Με το ένα παπούτσι, γιατί το άλλο άμα δεις είναι άλλο χρώμα.

Εδώ το κορίτσι άμα δεις, φοράει μια πιο άγρια εκδοχή πασουμιού, που το συνδυάζει ωραιότατα με το μαύρο τζιν και το γαλάζιο denim jacket. Αν το τζιν ήταν άλλο χρώμα... δεν θα έδενε το γλυκό.

Αυτή εδώ έχει μπάρμπα στη Γκούτσι, δεν εξηγείται αλλιώς, και τσάντα και πασούμι. Πάλι καλά που δε φόρεσε ζώνη ιδίου οίκου. Πάλι καλά.

Εδώ το κορίτσι φοράει το σωστό το τζιν το πρόστυχο, και το έχει συνδυάσει με το άλλο μεγάλο τρεντ της σεζόν το καρό που είναι αρκετά έντονο, κρατώντας το υπόλοιπο outfit λιτό και απέριττο.  

Και το τελευταίο κορίτσι μας, συνδύασε τα καστόρ πασούμια του με μια ψηλόμεση καστόρ φούστα για να μη τα κάνει όλα αχταρμά, η οποία φούστα μη τη βλέπεις έτσι, είναι η τελευταία λέξη της μόδας με τη σκισιματάρα, και έκανε ένα total black συνολάκι ωραιότατο.



...και δες και τι παίζει στα μαγαζιά:


Bershka €19,99 

H&M €49,99 

Migato €15,00 

Migato €15,00 

Pull and Bear €19,99 

Stradivarius €19,99 

Stradivarius €19,99 

Zara €25,95 

Zara €25,95 

Zara €25,95 

Zara €29,95 

Zara €29,95

Σχόλια