Στα δίχτυα αδερφές μου... στα δίχτυα



Ποιος το περίμενε, ποιος το φανταζότανε ότι θα ξαναφοράγαμε καλσόν διχτυωτά, πριν καλά καλά περάσουν δεκαπέντε χρόνια από τότε που τα βγάλαμε από πάνω μας και τα ρίξαμε στη θάλασσα...


Ναι, ναι, πέρσι είχαμε το καλσόν της χήρας, φέτος έχουμε το καλσόν της τσιπούρας, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και χρήσιμο. Πας μανάβη και παίρνεις τρία μήλα, δύο πορτοκάλια και ένα κουνουπιδάκι baby, και αυτός ζορίζεται που θες ολόκληρη σακούλα; Στο καλσόν σου το δυχτιωτό εσύ!!! Το βγάζεις τσακ μπαμ και τα ρίχνεις μέσα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Αυτό εν το μεταξύ σκυλί μαύρο, δε παθαίνει τίποτα.

Εκτός από τον πατροπαράδοτο τρόπο, μίνι - διχτυωτό - μπότα όβερ δε νι, φοριέται πολύ μέσα από ξεσκισμένα ή όχι τζιν, ψηλόμεσα όμως οπωσδήποτε, με το δίχτυ να βγαίνει μέσα από το παντελόνι χωρίς φόβο και πάθος και να παίρνει τον ανήφορη να φτάσει αμασχάλη. Θα σου έλεγα και καλτσάκι διχτυωτό αλλά σε σύγκριση με το προηγούμενο... το καλσάκι είναι γατάκι αμούστακο.


Να, δες εδώ πώς τα φοράνε τα δίχτυα:













Δυστυχώς διχτυωτά να σου δείξω δε βρήκα, αλλά δεν πιστεύω να θελήσεις και να μη βρεις. Κι αν δε βρεις έλα να σου δώκω εγώ κάτι συλλεκτικά που έχω από 15ετίας, που τα αγόραζα πέντε πέντε.

Τιπ για ντιπ: Αν τα δαχτυλάκια περνάνε μέσα από τα δίχτυα και σε κόβουν... φόρα από μέσα ένα σοσόνι στο χρώμα του δέρματος, αν και πιστεύω ότι θα έχουνε εξελιχθεί τα διχτυωτά από τότε που είχα πάρε δώσε μαζί τους.

Σχόλια