Άσε έξω την πούλια



Και ντυθήκαμε και βγήκαμε και καλά περάσαμε, και του χρόνου καλά να 'μαστε, αλλά όχι, οι έξοδοι δεν τελείωσαν ακόμα. Κάτι Γιάννιδες προχθές, κάτι Αντώνιδες αύριο, κάτι Θανάσηδες μεθαύριο, κάτι κοπές τη πίτα, όλο και κάπου θα πάμε και θα θέλουμε να ντυθούμε και δε θα ξέρουμε τι να βάλουμε...


Και εντάξει προσφορές - προσφορές  αλλά και κάτι πούλιες, κάτι νταμτέλες που πήραμε τις γιορτές... κρίμας είναι να τις φάει το μαύρο σκοτάδι της ντουλάπας, οπότε ας δούμε εκεί πώς να τις κουτσοφορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας εμείς, να βγάλουν και τα λεφτά τους αυτές.

Αν έχουμε ένα μπλουζί τίγκα στην πούλια και το λαμέ (the same) και είναι να πάμε σε μια κοπή κάτι, τότε μπορούμε να το φορέσουμε με ένα τζιν και σνίκερς, τα οποία σνίκερς πρέπει να είναι λαμπίκο.

Αν έχουμε μια φούστα ταμτελένια ή ψιλογυαλιστερή πλισέ που λυσσιάξαμε όλες φέτο, μπορούμε να τη φορέσουμε πάλι με σνίκερς ή μποτάκια και από πάνω ένα πουλοβερόνι πλεκτό και να πάμε να χαιρετήσουμε τον Θάνο τον ντερμπεντέρη τον καραμπουζουκλή σπίτι του.

Αν έχουμε ένα lingerie top, αυτό με το πολύ λεπτό ραντάκι, μπορούμε να το ματαξαναφορέσουμε με ένα τζιν και μια ζακετάρα από πάνω και να πάμε σαν άνθρωποι να φάμε το μπραντς μας μια Κυριακή του θεού.

Να, δες πώς τις φοράνε αυτές εκεί τις νταμτέλες και λαμέ...











Σχόλια