Beanie... βγαίνει



Έχει κι ο σκούφος τη μόδα του φιλενάδα. Θα ξεχάσω εγώ αυτούς εκεί τους μαύρους τους γυριστούς με τα ονόματα αμερικάνικων ομάδων μπάσκετ; Ναι, δε ντρέπομαι θα το πω, έτσι κυκλοφόραγα στην κοινωνία με τους λέικερς στην κουτέλα.


...έχει βέβαια και ο σκούφος τα μυστικά του. Τι νόμιζες; έτσι βγαίνουν αυτές εκεί στα ίνσταγκραμ θεάρες, τυχαία;

Να πώς να είσαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με σκούφο:

1. Φοράς ένα σκούφο να σου πηγαίνει. Υπάρχουν ένα σωρό σκούφοι. Σκούφοι μικροί, σκούφοι να κρέμονται, σκούφοι όρθιοι, σκούφοι με φούντες, σκούφοι με αυτιά... 

2. Κάνεις ένα ελαφρύ βαψιματάκι. Λίγη μπιμπί, λίγη μάσκαρα, λίγο τόνισμα στις γωνίες.

3. Φτιάχνεις λίγο το μαλλί. Α, όλα κι όλα, πρέπει να φαίνεται λίγο μαλλάκι. Είτε ελαφρύ ίσιωμα, είτε ελαφρύ μπούκλωμα, είτε μια πλαγιομετωπική πλεξίδα με δυο τρεις ελεύθερες τούφες απ' την άλλη μεριά στην τελική.

4. Κάπως ο σκούφος να συνδυάζεται με τα ρούχα. Να είναι όλα μαύρα και ο σκούφος και τα σνίκερ κόκκινα; Να 'ναι γκρι σαν το πανωφόρι σου; Κάπως - κάπου να υπάρχει μια σύνδεση. 

5. Να φοράς τον σκούφο σου με σπορ - κάζουαλ ρούχα. Γιατί τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του, μην κοιτάς που τον πιάσαμε εμείς και του βάλαμε πούλιες και το φοράγαμε με δερμάτινα και ανκλ μπουτς, πάει αυτό, μόδα ήταν και πέρασε.


Να, δες αυτές τις σκουφάτες: 

















Σκουφιά είχαμε δείξει πρόσφατα στο "Όταν στα σκάει ο χιονιάς": http://donotbuyjustcry.blogspot.gr/2017/01/blog-post_10.html


* Αυτό το post δεν έχει στόχο να προτρέψει τις γυναίκες να βάφονται για είναι όμορφες. Ελπίζει μόνο στο να βοηθήσει να αγαπάμε και να φροντίζουμε το εαυτό μας και να δώσει ιδέες όταν σαν άνθρωποι και μεις χρειαζόμαστε λίγη αυτοπεποίθηση.

Σχόλια