Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια



Άντε πάει, τη φάγαμε κι αυτή τη σεζόν, και φτάσαμε στο τελευταίο ποστ που πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό της καταστάσεως και έτσι είπα να δούμε το πρόβλημα που αντιμετοπίζουμε όλοι τη μέρα πριν φύγουμε για διακοπές: "Τι φοράμε στο ταξίδι;"
Λοιπόν, ο κανόνας είναι να βάλεις ρούχα και παπούτσια άνετα και δοκιμασμένα. Δηλαδή μη πας και βάλεις τίποτα που σε "κόβει", σε στενεύει και γενικά είναι πιθανό να σου βγάλει την παναγίτσα ανάποδα.

...και περνάμε στα πιο ειδικά:



Το τζιν σου:


Αν αγαπάς τα τζιν και τα βολεύεσαι, ε τότε ένα τέτοιο θα βάλεις. Θα το συνδυάσεις με σνικεράκια ή σανδαλάκια και ένα τισερτάκι και είσαι μια χαρά ταξιδιώτισσα.




Ένα φουστανάκι:



Δεν αντέχεις το τζιν και ασφυκτιάς και μόνο στην ιδέα; Βάλε εκεί ένα φουστανάκι να είσαι άνετη. Να μην πιέζεται και το κοιλουμπίνι σου... να παίρνουν αέρα και τα μπουτάκια σου...


Αθλητική φόρμα: 


Ότι πιο άνετο κυκλοφορεί σε λιμάνια και αεροδρόμια. Τη συνδυάζεις με τα runners σου και θα είσαι σαν αθλήτρια της ολυμπιάδας που χάθηκε στη μετάφραση κι αντί για Ριο βγήκε Σχοινούσα.




Σορτσάκι:


Ωραίο και το σορτσάκι, είτε μόνο του, είτε μέρος ολόσωμης φόρμας, εκτός πια κι αν είσαι σιχασιάρα και δεν θες να ακουμπάν τα μπούτια σου πάνω εκεί που καθόταν και ίδρωνε ο άλλος.



Μακριά φούστα-φόρεμα:


Αν τις φοράς τις μάξι σου, και είναι το στιλ σου έτσι λίγο κυριλοboho, μια χαρά θα σε βολέψουν και στα μέσα καλοκαιρινής μεταφοράς εκτός κι αν είσαι του καταστρώματος όπου εκεί πια  κινδυνεύεις να γίνεις αερόστατο.


Υφασμάτινο παντελόνι - κιλότ:


Η τελευταία, μη σου πω και η καλύτερη λύση. Άνετο και δροσερό, συνδυάζεται και με ότι παπούτσι θες, ότι τσάντα θες, ότι προορισμό θες.

Βρες λοιπόν τι θα βάλεις στο ταξίδι, ρίξε στη βαλίτσα σου ένα μαγιό, ένα ζευγάρι σαγιονάρες και δυο βρακιά και είσαι έτοιμη για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή σου.

Καλές διακοπές.
Τα λέμε πάλι μέσα Σεπτέβρη.
Ότι θες στείλε μου.

Φιλιά.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου