Μπιτσοτίπς



Αααααχ λαχταράει η ψυχούλα σου δαντελωτές παραλίες, άσπρες αμμουδιές, γαλαζοπράσινα νερά και χέστηκες για εκπτώσεις και προσφορές; Α, το κατάλληλο mood έχεις.


Ακολουθούν tips που κάνουν τη ζωή... ακόμα πιο εύκολη στην παραλία:

1. Χρησιμοποίησε ένα πλαστικό διάφανο σακουλάκι που κλείνει "ερμητικά" για να προστατέψεις το κινητό από νερά, λάδια και άμμους. Ναι, η οθόνη δουλεύει και έτσι.

2. Στην παραλία, όταν βγάλεις τις σαγιονάρες σου, γύριζε τες από την ανάποδη. Και δεν θα καίνε όταν πας να τις ξαναβάλεις και και δεν θα ξεβάψουν από τον ήλιο.

3. Έχε όλα τα αντηλιακά μαζί σε ένα νεσεσέρι και όχι σκόρπια μέσα στην τσάντα γιατι αυτά καμιά φορά πιάνουν και ανοίγουν και χύνονται και γεμάν τον κόσμο.

4. Αν η τσάντα σου δεν έχει τσέπες βάζε τα κλειδιά χωριστά από αντηλιακά και κινητά, σε ένα πλαστικό κουτάκι ας πούμε. Από Μερέντα ας πούμε. 

5. Μην παίρνεις μαζί πορτοφόλι. Βάζε τα χρήματα μέσα σε άσχετα "μέρη" όπως σε ένα άδειο μπουκάλι αντηλιακού ή κάνοντάς τα μασούρι σε ένα άδειο λιπ γκλος.

6. Αν έχεις μακριά μαλλιά, μην κάνεις πλεξίδα. Θα σου αφήσει σημάδι και ο σβέρκος σου θα είναι πιο άσπρος. Καλύτερα να τα πιάνεις ψηλά.

Να, δες εδώ μπιτσοκόριτσα:







Σχόλια