Τάμα στον Αη-liner



Ωραίο το eye-liner, τώρα που καλοκαιριάζει και δε θες πολλά - πολλά να ιδρώνεις να στάζεις, οπότε το smoky μπαίνει στην άκρη, και με ένα κραγιονάκι... είσαι κουκλάκι.

Αλλά... δύσκολο πράμα το eye-liner εκτός πια κι αν είσαι το παιδί θαύμα της Καλών Τεχνών ή έχεις θείο τον Γιάννη τον Μαρκετάκη και πας και στο κάνει αυτός τσάκα τσάκα. Αλλιώς, θέλει practice το άθλημα. Πρώτα πρώτα πρέπει να έχεις "καλά" όπλα. Ένα eye-liner σαν μαρκαδοράκι θα βοηθήσει πολύ άμα είσαι πρωτάρα και κουλή. Μετά παίζει ρόλο και ο "καμβάς". Εγώ ας πούμε που έχω μια δίπλα στο ματοτσίνορο... δεν είμαι για eye-liner που τραβάνε πέρα. 

Να δες εδώ tutoriar:






Αν δεν την παλεύεις έτσι, και με το δίκιο σου, μπορείς να πάρεις ένα πινελάκι μικρό πλακέ και μια σκούρα σκιά και να κάνεις τη γραμμή σιγά σιγά και κούτσου κούτσου, και μετά περνάς με το μαρκαδοράκι από πάνω σύριζα (δεν είναι αυτό που νομίζεις) τις βλεφαρίδες για να δώσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα.


Να δες:





Πάντως να ξέρεις, ότι δε χρειάζεται να κάνεις τρία μέτρα eye-liner για να θεωρείται πετυχεσιά...


Δες και κορίτσα που ξέρουν από eye-liner, όλες απόφοιτες της Καλών Τεχνών:










Σχόλια

  1. Γελάω ακόμη με το...
    "με το μαρκαδοράκι από πάνω σύριζα (δεν είναι αυτό που νομίζεις" !!!
    Είσαι τρομερή.
    Άντε και μετά τη μόδα, μετά τις ταινίες μικρού μήκους, να ασχοληθείς και με τα πολιτικά σχόλια!!! Και εις ανώτερα Μάντυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου