Φουσκοδεντριές



Μόνο αν έχεις πάει για σουτιέν και έχεις πέσει σε πωλήτρια που "ξέρει" τη δουλειά της, καταλαβαίνεις τι θα πει "σουτιέν της προκοπής".


Η αλήθεια είναι ότι είναι βάσανο πόσο μάλλον αν δεν έχεις βρει το σωστό για σένα. Δες λοιπόν 5 μυστικά:

1. Όταν είναι να ψωνίσεις σουτιέν, να έχεις χρόνο. Όχι μόνο να το δοκιμάσεις, αλλά να μπορείς να το φοράς αρκετή ώρα για δεις αν είναι άνετο και δε σε πιέζει σαν τον πρώην σου.


2. Το σουτιέν το κουμπώνουμε στο θυλάκι που είναι έξω-έξω. Όχι όπου να 'ναι. Γιατί; Γιατί με το φόρα-φόρα τα λάστιχα αρχίζουν και ξεχειλώνουν οπότε αρχίζεις και εσύ με τον καιρό και κουμπώνεις όλο και πιο μέσα. Αν το πας στο μέσα κατευθείαν... πάει, το 'καψες.


3. Δεν φοράμε το σουτιέν με μία κίνηση και όπου κάτσει. Μόλις το βάλουμε, κάνουμε την παλάμη μας κουτάλα και τα φέρνουμε προς τα μπρος.


4. Για να δούμε αν ένα σουτιέν μας "κρατάει", όταν είμαστε στο δοκιμαστήριο και το φορέσουμε, σκύβουμε μπροστά και τους ρίχνουμε δυο τρία κουνήματα. Αν πεταχτούν όξω μη το πάρεις.


5. Πάντα όταν δοκιμάζουμε σουτιέν φοράμε από πάνω ένα ελαφρύ t-shirt για να δούμε αν και πόσο διαγράφει ή κόβει το στήθος.

6. Δεν φοράς ένα νούμερο για πάντα, πάει και τελείωσε. Ένα κιλό να χάσεις, μια περίοδο να περιμένεις, μια άλλη μάρκα/σχέδιο να δοκιμάσεις... μη το κάνεις και τατού.

7. Τα καλύτερα σουτιέν είναι αυτά που οι τιράντες τους μπαινοβγαίνουν. Τα σουτιέν πολυεργαλεία.

8. Τα σουτιέν δεν τα κουμπώνουμε μπροστά και μετά τα γυρνάμε. Προσαρμόζουμε το στήθος στο cup και κουμπώνουμε πίσω. Αλλιώς, το ταλαιπωρείς πολύ. Και εντάξει να είναι κανένα αμπανέλωτο... αλλά αν είναι από τα άλλα με τις ενισχύσεις, τα ταλαιπωρείς πολύ να ξέρεις και θα σου ξεχειλώσουν γρήγορα.


9. Δεν ξεχνάς να τα πλύνεις. Τα φοράς τρεις με πέντε φορές, τσουπ τα ρίχνεις σε μια λεκανίτσα με νερό και πράσινο σαπούνι. Και δεν τα φοράς σερι. Να αλλάζεις και να τα αφήνεις έξω από το συρτάρι να αναπνέουν μέρα παρά μέρα.


10. Όταν θες να τα ταχτοποιήσεις, δεν τα τσαλακώνεις, δεν γυρνάς τα μέσα έξω και δεν τα αφήνεις ακούμπωτα γιατί μπορεί να σου πιαστούν σε καμιά δαντέλα και να έχουμε κλάματα. Τα κουμπώνεις και τα βάζεις πλακέ το ένα πίσω από το άλλο. Όχι το ένα πάνω στο άλλο, γιατί δε θα βρίσκεις τίποτα.



...και ανοιξιάτικα σουτιέν:



H&M €14,99 (2 τεμ.)









Mango €19,99









Oysho 15,99









Oysho 15,99









Oysho 15,99









Oysho 15,99









Oysho 15,99









Oysho 17,99









Oysho 17,99









Oysho 17,99









Yamamay €29,99


Σχόλια