Στη πένα... στη πένα


Και βλέπεις κάποιες κοπέλες βρε παιδί μου... πάντα στην πένα, που χωρίς να φορούν κάτι ιδιαίτερο, έχουν στιλ και τύπο και λες... πώς στο καλό το κάνουν αυτό οι ρουφιάνες;


Και μη νομίζεις ότι είναι τίποτα πλουσίες ή τίποτα μουρλές που ξημεροβραδιάζονται μπροστά στη ντουλάπα τους και άλλο χαβά δεν έχουν... όχι, άστες αυτές δεν μας ενδιαφέρουν, εμείς λέμε για απλές καθημερινές γυναίκες με δουλειές και τρεχάματα και λογαριασμούς που προσπαθούν να πληρώνουν μόνες τους.


Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Αγαπάνε τα ρούχα τους και τους το δείχνουν. Τα τακτοποιούν και δεν τα πετάνε σαν άντερα όταν τα βγάζουν. Τα περιποιούνται και τα πλένουν με στοργή και προδέρμ. Όχι στους 80 βαθμούς και στις 1000 στροφές.


2. Έχουν τακτοποιημένα συρτάρια και ντουλάπες γιατί ως γνωστόν... ρούχα που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται. 


3. Ρίχνουν μια ματιά στον αυριανό καιρό. Όσες δεν προλαβαίνουν τον Αρνιακό, κοιτούν το application στο κινητό. 


4. Έχουν μια ιδέα για το τι θα φορέσουν από το προηγούμενο βράδυ.


5. Φοράνε τα ρούχα τους σιδερωμένα. Και πλυμένα. Και ξενχουδιασμένα.


6. Δεν τρέχουν σαν τις τρελές κάθε πρωί να ετοιμαστούν. 


7. Έχουν έτοιμα "κουστουμάκια εκτάκτου ανάγκης". Ξέρουν ότι αυτή η φούστα πάει καταπληκτικά με αυτή τη μπλούζα και αυτά τα παπούτσια και δε διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν όταν πιέζει ο χρόνος.


8. Δε φορούν "άβολα" ρούχα. Και παπούτσια. Όχι στα τσίτα κολλητά που "πιέζουν" και στα παπούτσια που δεν μπορείς να περπατήσεις. Χίλιες φορές ριχτά και φλατ.


9. Δε σνομπάρουν τα "οικονομικά" κομμάτια.



Να, δες εδώ... πένες:



















Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου