Τζινάκια



Τι κι αν έχεις χίλια πεντακόσια τζιν να κρέμονται στη ντουλάπα σου... ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, δεν έχεις το σωστό. Ή που είναι πολύ ανοιχτόχρωμο, ή που είναι πολύ χαμηλοκάβαλο, ή που ΔΕΝ έχει σκισίματα, ή που είναι πολύ στενό, ή που είναι πολύ φαρδύ.

Και πάντα, μα πάντα έχεις μπανίσει ένα που είναι just perfect. Ε, αγάπη μου, αυτή είναι η ζωή μου όλη. Χρόνια τώρα αυτή η δουλειά. 

Λοιπόν, φέτος και να το ξέρεις, είναι πολύ τις μόδας τα ψηλόμεσα. Παλι. Ξανά μανά. Κοίτα, και με κανονική μέση να φορέσεις δεν τρέχει τίποτα, αλλά όχι χαμηλοκάβαλα σε ξορκίζω στα κόκκαλα του Levis του Strauss.

Μετά έχουμε τα στενά τα skinny, που καλό θα ήταν να έχουν μια χαρακιά πάνω σε κάθε γόνα, αν θέλουν να σέβονται προπάντων τον εαυτό τους.


Και μετά έχουμε και τα mum τα ψηλόμεσα ψηλοφαδρουλά που καλό θα ήταν να μην έχουνε τίποτα τρύπες σαν πορτοπαράθυρα ανοιχτά, γιατί πού θα πάει θα έρθει και χειμώνας και άντε να το φορέσεις το τρύπιο μετά.


Όπως επίσης θέλω να δω πώς θα τα φοράμε τα κοντά με το κρύο και το αγιάζι δεν πειράζει - δεν πειράζει...

Φοριούνται πολύ με Stan Smith (λύσσα κακιά πια), anckle boots ίσια ή με χοντρό τακούνι, μακριές ζακέτες και παλτό με waterfall γιακάδες και χοντρά πουλόβερ.

Να, δηλαδή έτσι:


























Και τώρα 10 τζιν:

H&M €19,99










H&M €39,99








Stradivarius €19,95 








Stradivarius €29,95








Stradivarius €29,95








Stradivarius €29,95 








Zara €19,95








Zara €19,95








Zara €35,95








Zara €35,95


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου