Μπεζ... βγεζ



Ωχ και έρχεται χειμώνας και όλα μας τα ρούχα (εμένα τουλάχιστον) είναι σκούρα και μουντά, και λες ρε φίλε τι να κάνω να τα ευθυμήσω λίγο; Ε, βάλε μπεζ.


Ε, ναι. Λίγο μπέιιιζ βοηθάει και καλό είναι να υπάρχει κάτι από δαύτο στη ντουλάπα σου. Ένα πανωφόρι, μία γόβα, ένα κασκόλ, ένα κάτι. Και εκεί που έχεις κάνει τα συνολάκια σου τα total black (εγώ τουλάχιστον) τσουπ πετάς και τη μπεζιά από πάνω και ολοκληρώνεις. Εκτός κι αν είσαι από τις άλλες τις "χαρούμενες" που το τιμάνε το μπεζ γενικώς και όχι μόνο σε πινελιές.

Να δες εδώ outfits να πάρεις ιδέες:




Εδώ η σεξουάλα φίλη μας με το total black είπε να βάλει τη μπεζ μποτούλα να "ελαφρύνει" λίγο το outfit. Το σύνολο δένει επειδή έχει κλειστό ντεκολτέ και παλτό στο σωστό μάκρος.






Εδώ το κορίτσι φοράει τη φουστίτσα του, το φουτεράκι του, έβαλε και το μπεζ του το παλτό... και έχει συνδυάσει ωραιότατα και μαύρο και γκρι και μπεζ.






Εδώ αυτό το κορίτσι συνδύασε μια μαύρη κλασσική pensil φούστα με μπεζ χοντρό πουλόβερ, μέσα το μισό, και ανοιχτόχρωμη γόβα. Εδώ όλη η τσαχπινιά είναι το πουλόβερ, η πλέξη του, ο γιακάς του, το σηκωμένο μανίκι του και το πώς το έχει βάλει μέσα από τη φούστα.






Και εδώ έχουμε ένα απλό καθημερινό, τίποτα το σπουδαίο total black και κοίτα πώς το φωτίζει το μπεζ πανωφόρι...







Εδώ το κορίτσι έχει συνδυάσει ένα μπεζ παντελόνι με άσπρα sneakers και για να μη φαίνεται πολύ ανοιξιάτικο το outfit, του έβαλε ένα oversized πανωφόρι σε μπλε σκούρο(;) και ένα ριχτάρι για κασκόλ.







Εδώ έχουμε ένα τρανό παράδειγμα πώς να βάλεις τα animal τα print σου με ξανά μανά total black. Τα "σετάρεις" με μπεζ πασμίνα.







Εδώ έχουμε τις πενήντα αποχρώσεις του μπεζ και πώς να τις φορέσεις σε layers.







Ε, και επειδή ξέρω ότι χωρίς καπέλο δε βγαίνεις από το σπίτι, έχουμε εδώ το κορίτσι να ταυτιστείς που έχει πολύ διάβασμα και δεν προλαβαίνει ούτε ρίζα να βάψει, πήρε λοιπόν η καλή σου ένα καπέλο μπεζ και το φοράει με τα σκούρα της μέχρι να τελειώσει η εξεταστική. Όχι θα κάτσει να σκάσει.



Και τώρα... μπεζ:


Bershka παλτό €49,99









Bershka €35,99








H&M παντελόνι €29,99








H&M πουλόβερ €39,99








H&M €39,99








Zara ζακέτα €15,95 








Zara παλτό €79,95








Zara πουλόβερ €29,95








Zara φούτερ €15,95








Zara €19,95








Zara €29,95

Σχόλια