Όσοι έχουνε πολλά λεφτά



Πες τώρα, πες, ότι είμαστε λέει πλούσιες, και δεν βάζουμε κώλο κάτω και βγαίνουμε και πάμε στα κοκτεϊλάδικα και στα πάρτι και γενικά όπου δούμε γάμο και χαρά και πηγαίνουμε και ψωνίζουμε λέει μονοκοπανιά τα παπούτσια που είναι να φορέσουμε τη νέα αυτή σεζόν... πες λέμε... ε, τι θα παίρναμε;

Πρώτα - πρώτα θα παίρναμε τις καινούργιες τις μπαλαρίνες με τα κορδόνια να τις φοράμε εκεί άμα θέλουμε κάτι γλυκούλικο αλλά άνετο.

Μετά, κολλητά και στο καπάκι, θα παίρναμε τις μπότες που λίγο θέλουν να φτάσουν βρακί, μπας και μας την πέσει κάνας γκόμενος της προκοπής και κυρίως με γούστο.

Μετά, όπως και δήποτε, stan smith, που όλος ο κόσμος έχει και εμείς εκεί με τα τσαρούχια.

Μετά βουρ για ψηλοτάκουνες γόβες οπωσδήποτε με κορδόνια κι αυτές, όχι τίποτα σκέτες περσινές, γιατί εμείς τη γόβα τη θέλουμε φρέσκια σαν τη συναγρίδα μας, γιατί τη φοράμε συχνά - πυκνά... τουλαχίστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Μετά, έχουμε τα anckle τα boots που είναι πια τα new biker (boots) και άμα με ακούγαμε, θα τα φοράγαμε εδώ και δυο χρόνια τώρα.

Μετά, έχουμε τα oxford, γιατί δίνουν στο outfit ένα άλλο αέρα, ψαγμένο και ιντελεκτουέλ, μη κοιτάς που το βράδυ φορούσαμε την puta μπότα... άνθρωποι ήμεθα, το ρίξαμε και μια φορά όξω.

Μετά έχουμε τα αθλητικά με τα σκρατς-σκρουτς που σκάνε μύτη σιγά - σιγά και θα αντικαταστήσουν τα sneakers με κορδόνια αλλά και έχουμε και τα μοκασίνια τα παλιά τα κλασικά με τη φουντίτσα και τα κροσάκια στο κουντεπιέ και σαν πλουσίες που είμαστε τα θέλουμε τα trend μη και μας ξεφύγει κανένα και πως να περπατήσουμε στους πεζόδρομους του Χαλανδρίου μετά, με τι πρόσωπο, με τι μούτρα;

Να εδώ είναι κάτι πλούσιες:















...και εδώ είναι κάτι παπούτσια:


Bershka €29,99








Stradivarius €25,95








Stradivarius €29,95








Stradivarius €29,95








Stradivarius €29,95








Stradivarius €35,95








Stradivarius €49,95








Zara €69,95

Σχόλια

  1. Καλημερα,
    πλουσια δεν ειμαι αλλα απο ολα εχω χχαχαχχα!!!! και τα stan smith εδω και 3 χρονια παρακαλω και τις φουντιτσες μου και τα biker διοτι σε ακουμε....μποτες ψηλες μονο δε διαθετουμε και ουτε προκειται καθοσον ειμαστε μονο 1,65 σε υψος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...5 πόντους διαφορά με την Καιτούλα την Μος!
      ... σιγά τη διαφορά!
      <3

      Διαγραφή
  2. Απλά υπέροχα..και τελικά όχι μόνο για πλούσιες.....γιατι αν το ψάχνεις και ψωνίζεις έξυπνα και οχι ξιπασμενα μπορεις να τα παρεις ολα!!!
    xoxoxo
    Mary
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου