Το black and white το σωστό το πρόστυχο



Ακούς black and white is always right και πας το δοκιμάζεις, τρως τον χρόνο σου, τα νιάτα σου, την εμορφιά σου και στην καλύτερη μοιάζεις με σερβιτόρο στη Μεγάλη Βρετάνια, στη χειρότερη με τους πιγκουίνους της "Μαγαδασκάρης";



Ήγγικεν η ώρα να το ψάξουμε το θέμα, να δούμε τι χρειάζεται για να δέσει το γλύκο, τι επιλογές θα πρέπει να κάνουμε και με δυο κινήσεις, άντε τρεις, να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα. Τσακ - τσακ, άντε και τσακ.



Μελέτη στο black and white outfit:





Θα ξεκινήσουμε με κάτι απλό, καθημερινό και casoual. Ένα σκέτο t-shirt, ένα κολά(ν), ένα ζευγάρι μαύρα slip-ons με ασπρη (αστραφτερή) σόλα, δένουν ωραιότατα με ένα ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο για πανωφόρι. Το tote τσαντικό δίνει στο όλο σύνολο με μια γκλαμουριά "μη με βλέπετε έτσι ροκού, μέσα μου κρύβω μία κιουρία".









Εδώ το μαύρο κατράμι look παίρνει ηλιαχτίδες φωτός από το καρό πανωφόρι, για να μην είσαι και σαν το χάρο πρωί πρωί.









Εδώ έχουμε ένα λατρεμένο look, πιο απλό πεθαίνεις, γιατί σιγά τι φοράει; ένα λευκό πουκάμισο, ένα στενό παντελόνι δερματίνη και μαύρα πέδιλα σκέτα - νέτα. Ναι αλλά την τσαχπινιά στο τελείωμα του πουκαμίσου, το σκίσιμο και που πίσω είναι πιο μακρύ την είδες;









Είπε να βάλει το bomber jacket της το κορίτσι και το φόρεσε με το λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω και απόξω. Το σύνολο συνοδεύεται απαραιτήτως με σακίδιο και sneakers που δεν τα βλέπεις αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι snickers φοράει.










Εδώ έχουμε κάτι κυριλέ, με τα leather του, τα μίνι του, τα σακάκια του, τις χειροπέδες του, τσάκο και ένα σκέτο t-shirt από μέσα να το φέρεις λίγο στα ίσα του γιατί σα να παραπήγε.








Εδώ έχουμε τη κλασική περίπτωση που μετά το Πάσχα πλακώνεσαι στη δίαιτα και τον διαλογισμό και κάνεις κορμί και το παίρνεις το ρημάδι το crop top αλλά τον Αύγουστο μένεις μόνο με τον διαλογισμό και τον Σεπτέμβρη θέλεις κάτι να κρύψεις το κοιλουμπίδι. 









Απλό φουστανάκι, απλό bicker jacket, ξεκαλτσότεν και starbucks ως φυσική συνέχεια του χεριού και μέγα αξεσουάρ πλέον για fashion bloggers και instagrammers.









Εδώ έχουμε το απόλυτο look για μένα, με φαρδύ croped παντελόνι, μακρύ πανωφόρι, t-shirt από μέσα και άσπρα sneakers. Το παντελόνι είναι που το απογειώνει, να το ξέρεις.










Εδώ η μαύρη pencil mindy φούστα συνδυασμένη με ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο για ένα look παριζιέν. Την προσοχή σας παρακαλώ στο σηκωμένο μανίκι.








Εδώ το κορίτσι δεν έχει αποφασίσει, "Είμαι σέξι; Είμαι sporty; Δε γαμιέται... και τα δύο" και φόρεσε το φουστάνι με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το άσπρο το sneaker.




Και τώρα, διάφορα για black and white look:


Bershka €25,99









H&M €29,99








H&M €29,99








Stradivarius μπλουζάκι  €5,95








Stradivarius €29,95








Zara πανωφόρι €59,95








Zara φούστα €17,95








Zara φούστα €35,95








Zara €17,95








Zara €19,95








Zara €29,95








Zara παντελόνι €29,95

Σχόλια

  1. Έγραψες άλλη μια φορά. Όχι μόνο με τις επιλογές των φωτογραφιών σου στο πρώτο μέρος αλλά και με τις προτάσεις στο δεύτερο.
    Να έχεις μια μόνο άσπρη μέρα!
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά μάς βγάζεις ασπροπρόσωπες!!! Καταπληκτικό blog!��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The best blog, Mandy!!! Είσαι φοβερή :) Έχεις σκεφτεί να ανεβάζεις και βιντεάκια, έτσι για κτ πιο live; :)))
    eva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <3 <3 <3
      Αμέ αμέ, για να μάθω να κάνω βιντεάκια για το μπλογκ πήγα σε σχολή και κατέληξα να κάνω μικρού μήκους.... Αλλά ξέρεις, θα πρέπει να είμαι ντυμένη, βαμμένη, χτενισμένη και με καλό φωτισμό, ταχτοποιημένο δωμάτιο... όχι όπως τώρα...
      Φιλιά πολλάά΄΄αά΄΄α΄΄α΄
      <3

      Διαγραφή
  4. Τέλειο ποστ!Για πες μου τη γνωμη σου λοιπον για το μαύρο φράκο μια κ μίλησες για πιγκουινους...μαυρο σακάκι φράκο(όχι πολύ μακρύ)με δερμάτινες λεπτομέρειες διπλόπετο με ένα leather παντελόνι κ λευκο πουκαμισάκι...πως το σκέφτεσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο!!!
      Αν τελικά σου φαίνεται "σερβιτορίστικο" δοκίμασέ το και με μία μπλούζα από πιο... "καλό ύφασμα ή πιο ιδιαιερο σχέδιο. Σου βάζω εδώ likns για παραδείγματα:

      http://www.zara.com/gr/el/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD/%CF%84%CE%BF%CF%80-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-c733890p2866256.html

      http://www.zara.com/gr/el/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD/%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B1-c733890p2776879.html

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάσου, εμένα τον αυστηρό οπαδό των χρωμάτων άρεσαν στα σοβαρά αρκετές ασπρό-μαυρες ιδέες που ανέφερες παραπάνω! Μπράβο σου! Revising the views! Καλή σου Κυριακή, μοντέλο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου