Bohoσου γρήγορα



...και σκάει διαφήμιση των Η&Μ και θέλω να πάω να χωθώ σε ντουλάπες να βρω αυτό το φουστάνι που φορούσε η μάνα μου στον αρραβώνα της, γιατί ναι αγαπητή φίλη... μετά από αυτό... ψήνεσαι άσχημα για back to seventies και φούλ του boho.
Και αν και αφού μπορέσεις να κάνεις την καρδιά σου πέτρα για αυτές τις υπέροχες μπότες, έρχεται και σε μουρλαίνει ένα γούνινο παλτό (που το κορίτσι με τα υπέροχα μαλλιά το φοράει τόσο άνετα και απλά, σαν ένα μπουφανάκι βρε αδερφέ) κάτι πουκαμίσες, κάτι μεγάλα κοσμήματα, και λες πωωω τέλεια είναι, αλλά ψιλοκολώνεις κιόλας, μην καταλήξεις και... ματαλιώτισσα.


Φουστάνι €19,99Μπότες €149,00



Πώς να επέλθεις ομαλά σε boho κατάσταση; Σγα - σγα και με το μαλακό. Σου φαίνονται "πολύ" οι κολανοκαμπάνες; Φόρεσε την πουκαμίσα σου με το ψηλόμεσο στενό τζιν σου.



Μπλούζα €29,99
Παντελόνι 
 €19,99



Δε νιώθεις άνετα με τη γούνα; Φόρεσε ένα πανωφόρι απλό, λιτό κι απέριττο.



Παλτό €39,99




Αν δεν είσαι συνηθισμένη στα πολλά και μεγάλα κοσμήματα, τότε ξεκίνησε να φοράς ένα μεγάλο δαχτυλίδι τη φορά... και αυξάνεις στη συνέχεια.



Σετ 3 δαχτυλίδια €12,99



Και τα απλά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο που βλέπεις παντού... boho είναι.




Μπλούζα με δαντέλα €14,99


Εντάξει, μη φοράς καπέλο, αλλά αυτό το λεπτό μαύρο μαντίλι στο λαιμό... χαλάει κόσμο να ξέρεις.



Μαντίλι €7,99
Πουλόβερ 
€19,99



Και τέλος, το boho θέλει απλό μαλλί, απλό νύχι, απλό μακιγιάζ και γήινους τόνους. 










Πώς θα το καταλάβεις αν είναι για σένα; Φοράς ότι ήδη έχεις και νομίζεις ότι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο, όπως καστόρινα μποτάκια και ψηλόμεσο τζιν, και μπαίνεις στο δοκιμαστήριο αποφασισμένη να μην αγοράσεις τίποτα αν δεν κάνεις πρώτα ένα "πλήρη" boho σύνολο που να νιώθεις άνετα φορώντας το. Έτσι επίσης θα καταλάβεις πως με ένα - δυο boho πινελιές και ρούχα που ήδη έχεις, μπορείς να κάνεις φανταστικά ντυσίματα. Αμέ, πώς;




Σχόλια