Τα παπούτσια της βροχής



Έχουμε τα δικά μας προβλήματα με τα έξτρα bonus κιλογραμμάρια που κερδίσαμε στις διακοπές και δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα ρούχα μας, έχουμε και τη βροχή που έπιασε και ξε... βροχώθηκε και τώρα δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε και τα παπούτσια μας...

Μπότα... δεν θα βάλεις. Ούτε να το σκέφτεσαι. Έχουμε καιρό ακόμα. Θα έρθει ο χειμώνας, θα τη φορέσεις, θα τη σιχαθείς. Τι βιάζεσαι; Άντε, γιατί κάτι έφτασε στ' αυτιά μου για κάποιες στο μετρό και... καθόλου δεν μου άρεσε.

Γαλότσα μάλιστα. Άλλο η γαλότσα. Θα την φορέσεις με ένα σορτσάκι και ένα ελαφρύ πανωφόρι να έρθει να δείξει. Τι; Τσάμπα τα πασάλειβες τα πόδια με τόσο αντηλιακό; 

Και μποτάκι μπορείς. Απ' αυτά τα κοντά τα anckle. Θες με τακούνι, θες ίσια, μια χαρά θα σε βολέψουν, αρκεί να μην είναι καστόρινα γιατί θα σου γίνουν shisκατα με τα νερά. Θα τα φορέσεις με skinny jeans και φούστες και ωραία κιμονό από πάνω.

Έχουμε και τα ορειβατικά που έρχονται για να αντικαταστήσουν τα αρβυλάκια. Καλέ ναι, εκείνα τα κίτρινα που φοράνε οι ράπερ... αυτά. Τώρα με κάνα boyfriend θα τα φορέσεις αυτά και με δικιά σου ευθύνη.

Επίσης υπάρχουν και τα slip-ons μποτάκια που μπορεί να σε βολέψουν αρκεί να μην έχουν τίποτα τρυπούλες εξαερισμού και την πατήσεις.

Γενικά, μη βιαστείς με τα χειμωνιάτικα. Για πανωφόρια χρησιμοποίησε πουκάμισα πάνω από t-shirt, φούτερ και τζιν μπουφανάκια, ότι δηλαδή θα φόραγες ένα αυγουστιάτικο βράδυ στο νησί με μελτέμι. Καλτσούλες ή κοντές ή καθόλου και φούλ σορτσάκια και φουστίτσες να μην βρέχονται και τα μπατζάκια.

...μιλάμε πάντοτε για εύκρατα κλίματα. Ξέρω, στην ορεινή Αρκαδία έχει άλλο θεό.


Να, δες εδώ τα κορίτσια να πάρεις ιδέες:

















Και τώρα... παπούτσια:


Berska €29,99







PullandBear €29,99







PullandBear €45,99







PullandBear €59,99







Stradivarius €25,95







Stradivarius €29,95







Stradivarius €29,95







Stradivarius €35,95







Zara €19,95







Zara €29,95







Zara €39,95







Zara €49,95







Zara €68,95







Zara €69,95







Zara €69,95







Zara €69,95







Zara €69,95

Σχόλια