Άσπρο... πάτο



Το πήρες καλά καλά το άσπρο το τζιν, είπες θα το φορέσεις το καλοκαίρι να αναδείξεις μαύρισμα... πουυυυυ να το βάλεις όμως με τέτοια ζέστη, μου λες; Ε, τώρα ήρθε η ώρα του.

Άσπρο ξάσπρο, μια χαρά θα το φορέσεις το παντελονάκι αυτή την εποχή. Κάτσε να σου δείξω εδώ κάτι κοπέλες να τις σχολιάσουμε, να τις αναλύσουμε και να πάρουμε ιδέες χωρίς προτάσεις αγοράς αυτή τη φορά γιατί τέρμα τα λευκά παντελόνια από την αγορά... όποια πήρε... πήρε!






Και ξεκινάμε από το κορίτσι του "εξωφύλλου" που το φοράει με ασπρόμαυρη μαρινιέρα (chic) αλλά του δένει και ένα denim jacket στη μέση (sport - casual). Το ότι συνδυάζει παστέλ χρώματα σε παπούτσι και τσάντα... δεν είναι διόλου τυχαίο.
Εσύ άμα θες μπορείς να το φορέσεις και με σακίδιο και με slip-ons ή sneakers.









Εδώ έχουμε ένα άγριο νιάτο που το συνδυάζει με ένα απλό μαύρο φανελάκι, ένα απλό μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο, το πουκάμισο του μακαρίτη του Κερτ Κομπέιν και μοιραίο μαλλί. Το ψηλοτάκουνο του δίνει έτσι ένα glam που όσο να πεις το αναδεικνύει το ντύσιμο απ' ότι να φόραγε ίσιο.
Α, και το πουκάμισο δεν έχει τυχαία μέσα και μαύρο χρώμα, έτσι;
Τώρα εσύ, άμα θες, δεν χρειάζεται να στριμωχτείς σώνει και ντε μέσα στο φανελάκι. Υπάρχουν και ωραιότατα t-shirt που μπορείς να βάλεις. 









Εδώ το κορίτσι πάει στη δουλειά (χα χα γελάσαμε), και φοράει ένα απλό γκρι μπλουζί και από πάνω ένα μπλε - μαύρο σακακάκι με ασορτί τσαντί και καφέ πεδιλάκι. Πάει το μπλε σκούρο με το καφέ, κι' αυτό φαίνεται. 
Τώρα εσύ μπορείς να το βάλεις με μια δετή μπαλαρίνα, ένα oxford, ή με ένα μποτίνι αργότερα βρε αδερφέ.






Εδώ το κορίτσι προτιμά τις αεράτες μπλούζες, φοράει και τα αλυσιδάκια του στο λαιμό, του αρέσουν και τα casual. Ίσως αυτά να είναι τα πιο ωραία φορεμένα μαύρα all star που έχω δει! Άσπρο, μαύρο και χρυσό. Αυτό. Τίποτ' άλλο. Τέλος.







Και εδώ το κορίτσι έχει εξάψεις(;) νεύρα (;) κλιμακτίριο (;) (μπα) και δεν λέει να ποδεθεί με τίποτα. Αλλά κοίτα τι ωραία που έχει ντυθεί, που τί φοράει; σιγά! Είναι το χρώμα του μπλουζιού που πάει με τα πέδιλα και το πεντικιούρ; Είναι που δεν υπάρχουν στάμπες στα ρούχα; Είναι το φόντο; Είναι η ιδέα μου;








Εδώ το κορίτσι έχει συνδυάσει ένα χακί πουκάμισο (που μπορεί να είναι και ζακέτα πιο μετά κατά τον Οκτώβρη) με ένα ζευγάρι καταπληκτικά ψηλοτάκουνα. Το συγκεκριμένο άνιμαλ των ψηλοτάκουνων γεννήθηκε για να συνδυαστεί με αυτό το χακί... και μετά να πεθάνει. Αν θα με ρώταγες τι τσαντί θα κράταγε ιδανικά, θα σου έλεγα ένα μαύρο είτε mini bag, είτε φάκελο.




Και εδώ έχουμε το τελευταίο κορίτσι που φορά το λευκό της τζιν με ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο, τσαντάκι σε γκρι (ούτε άσπρο ούτε μαύρο) και τα δίνει όλα με αυτές τις παλ μπεζ - ροζ γόβες που είναι βέβαια στην ίδια χρωματική ένταση με το τσαντάκι. Εσύ πάλι αν θες, μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο φορώντας οποιοδήποτε χρώματος πουκάμισο (αρκεί να είναι δίχρωμο και το ένα χρώμα να είναι άσπρο) και ένα nude παπούτσι του θεού.


Σχόλια