Μαύρο φόρεμα παντός καιρού



Έχεις εκεί ένα μαύρο φορεματάκι. Καλό, κακό, πρόχειρο... ότι σου βρίσκεται βρε αδερφέ, και λες και συλλογίζεσαι "πώς να το φορέσω τώρα αυτό τέτοια εποχή"; Αλλά όχι να το φορέσεις μια φορά και ντάξει... Όχι! Το θέμα είναι να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και να το λιώσεις να το φχαριστηθείς, να βγάλει τα λεφτά του, που τι κατάλαβες που το ΄χεις τόσο καιρό στην ντουλάπα και το φυλάς...


Λοιπόν, καταρχήν μπορείς να φορέσεις το casual μαύρο φόρεμά σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα κι ας είναι απλό απέριττο και πάμφθηνο. Θα του βάλεις εκεί και μια κολιεραδούρα, θα ρίξεις κι από πάνω το κιμονό, θα κρατήσεις και ένα τσαντί και μπράβο καλώς ήρθατε.



Μετά, αν ας πούμε έχεις ένα φόρεμα λίγο πιο καλό, που το φυλάς για κάνα γάμο ή μήπως ελεήσες ποτέ και πας σε κάνα island, ή το έχεις βάλει δυο τρεις φορές σε επίσημες περιπτώσεις αλλά το λυπάσαι να το τρώει και η ντουλάπα... τώρα ήρθε η ώρα του. Θα το φορέσεις με πάνινα, θα το φορέσεις με slip-ons, θα το φορέσεις με stan smith, θα το φορέσεις με αθλητικά, θα το φορέσεις με oxford... θα το συνδυάσεις εκεί με μια πρωινή τσάντα ή με μια mini bag για έτσι λίγο πιοοοο... και γενικά θα το φορέσεις.

Μπορείς ακόμα να το βάλεις με μποτίνια και ειδικά μπεζ αν τα μαύρα σου φαίνονται πολύ χειμερινά, αλλά ξεκάλτσωτη. Μόνο με μπότες μη το φορέσεις ακόμα. Έχεις καιρό. Κρίμα είναι από τώρα.


Να δες εδώ μερικούς συνδυασμούς, για καλά αλλά και πρόχειρα outfit:










Να δες εδώ και μερικές - μερικές:
















Σχόλια