Νάτα - νάτα τα κορδονάτα



Καλέ χαμός με τα κορδονάτα... κορδόνι που θα δουν τα μάτια σου φέτο... Πιάσανε και κοτσάρανε κορδόνια που δένουν από αστράγαλο μέχρι γάμπα σε ψηλοτάκουνα και μπαλαρίνες. Εδώ που τα λένε οι μπαλαρίνες το χρειαζόντουσαν το face lift τους. Αχ, τα 'λεγα γω αλλά ποιος με άκουγε...



Ναι ναι σου λέω, και τώρα φιλενάδα... ξέρεις από φιόγκο; Πάντως έχε υπόψη σου ότι όλες οι συναλέφισσες, αυτές οι fashion bloggers του εξωτερικού έχουν φάει τα σίδερα με δαύτα, και κυρίως με τα flat τα μυτερά που τα φοράνε με όλα και με οτιδήποτε, μέχρι και με καλό φουστάνι.


Αν δεν θες να σου "κόβει" το πόδι και... πόντους, προτίμησε σε μπεζ. Αλλά σιγά, μην κολλάς, σε λίγο καιρό θα τα φοράς κυρίως με jeans οπότε και μόνο η μύτη... κολακεύει (στα flat). Πάντως, καλά χρυσά, αλλά κοίτα μην επενδύσεις πολλά γιατί τώρα είναι η  εποχή τους. Όταν πιάσουν τα κρύα... bye bye.


























Πού και πόσο:

Mango 29,99€









Mango 49,99€








Mango 59,99€








Migato 65,00€










Pull and bear €25,99









Stradivarius 25,99€









Zara 29,95€









Zara 29,95€









Zara 29,95€









Zara 29,95€









Zara 39,95€









Zara 39,95€ 









Zara 79,95€



Σχόλια

  1. Ποοο, τα λατρεύω αυτά τα παπούτσια...!! Έβαλα πρόσφατα τέτοια πέδιλα σε ένα γάμο κ πήραν πολύ θετικά σχόλια ;)

    Να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου, καλώς μας ήρθες Μάντυ μας!! Ελπίζω να πέρασες πολύ όμορφα.. Καλό φθινόπωρο να έχουμε, με πολύ στιλ ...;)

    Φιλιά,
    Davy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει μερικά φέρνουν λίγο σε S&M φάση αλλά υπάρχουν και πολλά συμπαθέστατα. Και κάνοντας scroll down βρίσκω το τελειότερο, αυτό το nude από zara....και αχ τι πρωτότυπο, πάλι το πιο ακριβό απ'όλα μου άρεσε! $$&@#^*!$@$!*$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου