Για ένα πουκάμισο ανοιχτό, για μια... βλαμμένηΈχεις πουκάμισο ξεμανίκωτο; Τυχερούλα! Σου αχνοφαίνονται και οι τρικέφαλοι; Εντάξει εδώ πια μιλάμε για φάρδος... που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτο.


Το αμάνικο πουκάμισο θα γίνει το δεύτερο πετσί σου αφού μπορείς να φορέσεις με χίλιους δυο τρόπους νυχθημερόν.

Να, δες άμα δεν πιστεύεις:


Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν, μια πλατφόρμα και μια κολιεγιαδούμπα σε τουρκουάζ καλοκαιρινές αποχρώσεις να μη σε πιάνει και το μάτι.

Μπορείς να το φορέσεις με μια skater φούστα, την ίδια την πλατφόρμα (δεν είμαστε για σπατάλες τώρα) και έχεις ένα ωραιότατο girly outfit.


Εδώ έχεις σκυλοβαρεθεί το μάξι αλλά επειδή σε βολεύει κιόλας σαν ευήλιο και ευάερο που είναι, του κοτσάρεις από πάνω το αμάνικο με ένα κόμπο στη μέση, ή από μέσα κανονικά. Και η πλατφόρμα... πλατφόρμα!


Εδώ το αμάνικο θα φορεθεί ανοιχτό πάνω από το σεμέν - crop top, και θα συνδυαστεί με ψηλόμεσο σορτσάκι με γυαλιστερή εσπαντρίγια για καλοκαιρινό βραδινοχαλαρό outfit. Πάει και η πλατφόρμα άμα θες.


Γιατί; Δεν μπορείς να το φορέσεις πάνω από το  μαγιερό σου; Πώς δεν μπορείς. Ειδικά άμα και ψιλοδιαφανίζον και ψιλομακρύ...
Να και κορίτσια με αμάνικα, σε λίγο πιο κυριλέ φάση βέβαια:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις