Φίλα με ήλιε... φίλα με



Θες ηλιοκαμένο λουκ; Θες όμορφο καλοκαιρινό μακιγιάζ; Θες να μάθεις όλα τα μυστικά του καλοκαιρινού makeup; Θες κάτι και καλά ατημέλητο, αλλά να σου δίνει ένα glow; Έλα πες, αφού το θες...




Tips για καλοκαιρινό μακιγιάζ:

1. Το μπρόνζερ είναι φίλος μας... αλλά όχι και κολλητός. Βάζουμε λίγο και στα σημεία που πρέπει, κάτω από τα ζυγωματικά, στα πλάγια της μύτης, στα μελίγγια, στο κάτω μέρος της σαγωνιάς και πλάγια στο λαιμάκο, όχι allover the face.

2. Μην παστώνεσαι με πολλά πολλά. Όχι παίρνουμε το foundation και κάνουμε τον σοβατζή. Foundation, πούδρες, φλούδες δεν χρειάζονται αν θες να φαίνεσαι φυσική και καλοκαιρινή.

3. Βάλε λίγη μάσκαρα και όχι ψεύτικες βλεφαρίδες.

4. Βάλε ανοιχτόχρωμο nude κραγιόν για να φαίνεσαι πιο μαυρισμένη.

5. Βάλε μια καφετί σκιά ή το ίδιο το μπρόνζερ στα βλέφαρα και αντικατέστησε το μολύβι που θα το πάρει το ποτάμι και θα σου φτάσει στο ρουθούνι με σκούρα σκιά, που θα την βάλεις σαν μολύβι, με ένα λεπτό πινελάκι ΣΥΡΙΖΑ στα ματοτσίνορα.

6. Μην πλακωθείς στο κονσίλερ. Βάλε λίγο κάτω από τα μάτια προς στα πλάγια της μύτης ίσα να φωτίσει. Μην το βάλεις προς τα έξω και πιάσει και λιώσει και κάνει λεπτές γραμμές...


7. Φρυδάκια απλά, μπόλικα μπόλικα και όχι τσουρομαδημένα.

7. Δώκε λίγη λάμψη, λίγη ε, με μια λευκή σκιά πάνω από τα ζυγωματικά κοντά στα μάτια και αυτό σε έκτακτη περίπτωση που θες να πας σε κάνα γάμο ή βγάλεις καμια selfie ας πούμε.


Να δες εδώ τα κορίτσια τα ηλιοφιλημένα:








Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου