Στα φρύδια μας


Ε, ναι φιλενάδα, τα παχιά φρύδια είναι must. Και όχι μόνο τα παχιά... αλλά και τα φαρδιά. Και επειδή είναι πολύ πιθανό να τα έχεις περιλάβει με το τσιμπίδι και να τα έχεις τσουρομαδίσει, σου έχω εγώ οδηγίες να φτιάξεις φρύδια... τούμπανα.


Λοιπόν, καταρχήν να ξέρεις ότι την πρώτη φορά θα σου φανεί παράξενο, ξένο, μη σου πω και αστείο. Αλλά μη φοβάσαι, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Κάρα.

Θες το βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα, καθαρό ε;, μια ματ σκιά κοντά στο χρώμα των φρυδιών σου, και ένα πινέλο φρυδιώνε το οποίο είναι μικρό, πλακέ και κάνει μύτη.

Να, κάτι σαν αυτό το πάνω μέρος όμως:

H&M €2,99

Να, κοίτα εδώ πώς θα το κάνεις:

https://www.youtube.com/watch?v=qD-jikaYogI


Αν είσαι πρωτάρα, άσε τη κοπελίτσα να λέει και μείνε μακριά από ψαλίδια και αιχμηρά αντικείμενα.

Αντί για μάσκαρα φρυδιών και παπαρίτσες στο τέλος μπορείς να ψεκάσεις το βουρτσάκι της μάσκαρα, το παλίο ε;, με λίγη λακ και να τα περάσεις απαλά από πάνω αλλά μετά δεν ξέρω αν θα την παλεύεις με φρύδια κόκαλο.

Αν πάλι βαριέσαι τόση διαδικασία, γραμμούλες από κάτω, γραμμούλες από πάνω, λακ, κοσίλερ και χαμό, γέμισε μόνο τα κενά, φτιάξε λίγο την γωνία μπροστά και μετά κάνε μια συνεχόμενη γραμμή από λίγο μετά την αρχή, μέχρι το τέλος του φρυδιού, ακολουθώντας το σχήμα του και μεγαλώνοντας ένα τσικ την ουρά του. Θα δεις αμέσως πώς θα αναδειχτεί.



Κι όλα αυτά ξέρεις γιατί; Γιατί τα μεγάλα φρύδια κρύβουν χρόνια. Άμα έκρυβαν και κιλά... αντίσκηνο θα τα έκανα. Αντίσκηνο.



Να δες φρυδάρες:








Σχόλια

  1. Λοιπόν, αυτό το ότι τα φρύδια κρύβουν χρόνια γιατί δεν το ήξερα οέο;
    Τούμπανα παντού!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ´γω το ήξερα ,ααα!!! Τα λέμε αυτά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου