Τα δοκιμασμένα


Beauty bloger δε με λες, αλλά άμα δοκιμάσω κάτι και μου αρέσει, γιατί να μη στο πω να το ξέρεις; Κρίμα και άδικο να το κάνω τουμπεκί λες και είμαστε τίποτις ξένοι...




Αυτά εδώ τα βαζάκια που βλέπεις είναι δύο ενυδατικές αλλά συνάμα και αντιρυτιδικές κρέμες της Yellow Rose, παλιά εταιρία, χρόνια στο κουρμπέτι που είπα να δοκιμάσω και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Τι βλαστοκύτταρα έχουν μέσα, τι τρία είδη υαλουρονικού, τι ολιγοπεπτίδια... ζω την αναγέννηση σου λέω. Ξυπνάω το πρωί φράπα. Θα τις βρεις σε κέντρα αισθητικής.







Τούτο δω είναι αντιρυτιδική κρέμα ματιών της natura collection, φτιαγμένη μόνο με φυτικά παρασκευάσματα και είναι ότι πιο φυσικό μπορείς να βάλεις στα ματάκια σου. Έχει μέσα σταφυλέλαιο, αβοκάντο, φυσικό κερί μέλισσας και ένα σωρό άλλα που... ναι, κάνουν δουλειά. Δεν έχει συντηρητικά και γι αυτό χρειάζεται ψυγείο.










Η λέξη "αξιοπρεπέστατα" είναι πολύ "λίγη" για αυτά τα βερνίκια νυχιών που έχουν μόλις 1,5 ευρώ. Μιλάμε για απίστευτη διάρκεια, χωρίς καν να βάλω top coat. Τα λένε ONE, πάνω γράφουν ότι στεγνώνουν σε 45 δεύτερα και τύφλα να έχουν τα essie μάνα μου. Όπου τα βρεις, χτύπα τα.








Είσαι καμμένη από χέρι... κομμωτή; Ο Σβάρτσκοφ με τα GLISS του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ολική αναδόμησή τους. Το μπλε είναι σαμπουάν, το μαύρο είναι κρέμα. Με την υγρή κερατίνη που έχουν, θα νιώσεις στα μαλλιά σου πρωτόγνωρη μαλακωσιά και ενυδάτωση ύστερα από το λούσιμο. Αλλά είπαμε, είναι για "βαριές" περιπτώσεις. 


Σχόλια

  1. Θεά! Όπως πάντα με χιούμορ!!!! Τέλειο πόστ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μανό ακούγονται πολύ καλή περίπτωση! Που τα βρίσκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα βρήκα αρχικά στην έκθεση beauty (για επαγγελματίες) που πήρα δυο έτσι για δοκιμή και μετά τα βρήκα όπως πέρναγα στη Βεΐκου στο Γαλάτσι σε ένα μαγαζί με φτηνά καλλυντικά που τα είδα απ' έξω και μπήκα και τα γλέντησα.
      Κάτσε να σου δώσω το τηλ της εταιρίας να πάρεις να ρωτήσεις σε ποια μαγαζιά τα δίνουν: 2109933255

      Διαγραφή
    2. Και στα φαρμακεία, ολίγον πιο τσουχτερά στην τιμή....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου