Κόλλα μου ένα tattoo



Και ναι, αυτό είναι το νέο "κόλλημα" του καλοκαιριού. Τα tattoo σε μεταλλικό χρώμα. Θα γίνει χαμός σου λέω. Και μη φανταστείς τίποτα βελόνες και μελάνια... όχι. Αυτοκόλλητα είναι και τα κολλάς όπου θες και όποτε θες.


Δεν ξέρω αν σου έχει μείνει καθόλου χώρος για ένα ακόμα tattoo, αλλά αυτά τα boho τατουάζ, που μπορεί να τα έχει πάρει το αυτί σου και ως flash tattoos, είναι τέλεια. Φοριούνται σαν κοσμήματα, στους καρπούς αντί για βραχιόλια, στα δάχτυλα αντί για δαχτυλίδια και ου το καθεξής και τονίζουν πολύ το εξωτικό μαύρισμα που θα αποκρίσεις οσονούπω. Μεγάλο σουξέ έχουν τα πίπουλα και τα δαντελωτά έθνικ σχέδια. 


Πάρακάτω θα βρεις φωτό από κορίτσια τίγκα στο metallic tattoo για να πάρεις ιδέες, αλλά και πού μπορείς να τα βρεις. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και στα Bershka αλλά δεν τα βρήκα στο e-shop τους για να στα δείξω σε φωτογραφία πάντως γύρω στο ταλιράκι πάνε, και σίγουρα θα βρεις και ένα σωρό στο e-bay σε τιμές εξευτελισμού.

















Από πού και από πόσο:

asos €6,85









asos €6,85









asos €6,85









asos €13,70









Celestino €2,95









Celestino €2,95









Celestino €2,95

korona accessories €7,50 (e-shop)

Σχόλια

  1. Έχω δοκιμάσει τα Flash, τα αυθεντικά, αν μπορείς τα πεις έτσι. Τα πρώτα που βγήκαν τέλος πάντων και τα φόρεσαν οι φίρμες όλες! Είναι φοβερά και διαρκούν 5-6 μέρες αν τα προσέχεις στο μπάνιο και δεν βάζεις κρέμες πάνω τους. Επίσης θέλει προσοχή αν τα κάνεις στον καρπό να τα κάνεις λίγο πιο πάνω από το σημείο που λυγίζει γιατί φθείρονται στο εσωτερικό. Τώρα ετοιμάζω να ανεβάσω κι ένα tutorial γιατί τα έβαλα και στα νύχια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου