Γούστο μας... καπέλο μας


Φιλενάδα, το καπέλο πέρα από το στιλ, σώζει μαλλιά, δέρματα και τσέπες από μποτοξάκια. Και ευτυχώς που έχει ξεκινήσει και φοριέται και εκτός παραλίας. Ευτυχώωωως.
Έχεις bad hair day; Δεν πρόλαβες να λουστείς; Δεν βρήκες ραντεβού για να βάψεις ρίζα; Τσαααακ, βάζεις το καπελάκι σου το ψάθινο και άντε γεια. Άσε που θα σε προστατέψει και από την κακιά την ακτινοβολία, γιατί τί να πρωτοκάνει και αυτό αντηλιακό; Πόσο ν' αντέξει πε μου...


Μην κολλάς. Άμα σου αρέσει, να το φοράς. Να βρεις ένα όμορφο, ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ παιδικό, να ένα fedora (σαν αυτό του Indiana του Jones) ή ένα κλασσικό panama (από ανοιχτόχρωμο ψαθί με μαύρη κορδέλα) γιατί αν πάρεις κανένα vougiouklaki style θα το φορέσεις μια με καμιά ολόσωμη, θα το φορέσεις δυο με κάνα μάξι, θα το φορέσεις τρεις και τέσσερις με το μαγιό, ε στο τέλος θα στο πάρει κάνας αέρας και θα ησυχάσεις.


Κοίτα πώς ταιριάζουν με κιμονό και μαρινιέρες και φουστίτσες και ριχτά φορεματάκια. Όχι, κοίτα...

Και μη φοβάσαι πώς θα το πάρεις μαζί σου στις διακοπές. Σου έχω εγώ οδηγίες πακεταρίσματος. Αν και ο καλύτερος τρόπος είναι να το φοράς...Και τώρα... καπελίνα:

Bershka €12,99

Bershka €19,99

H&M €9,99

H&M €9,99


H&M €12,99


H&M €12,99


H&M €12,99


H&M €17,99


Oysho €15,99


Oysho €15,99


Zara €12,95


Zara €15,95


Zara €17,95


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις