Κι όμως... ώμος



Και έξωμο και με μανίκι; Βεβαίως. Ξέρεις, αυτά τα βγάζουν για εμάς που το μπρατσάκι δε γραμμώνει με καμία παναγίτσα, αλλά από ωμάκους καλά πάμε. Και τι να κάνουμε, θα το υποστούμε και αυτό, κι ας είναι λίγο ρομαντικομπόχο και σεξουαλιζέ.



Το καλό είναι ότι αυτά τα ρούχα είναι "καλυπτικά" και μπορεί να έχουμε κει χάμω 2-5-7 (σύστημα) κιλάκια παραπάνω αλλά αν διαθέτει το κατάστημα δύο καλοσχηματισμένα πόδια... την κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.


Αν προτιμήσεις off sholder (έτσι το λένε στα εξωτερικά) φόρεμα, θα το φορέσεις ωραιότατα με ένα ζευγάρι "μονομαχικά" σανδάλια, ψηλά μέχρι τη γάμπα αν γίνεται, ή με καμιά πλατφόρμα αν θες τα έξτρα εκατοστά. Εγώ στη θέση σου, θα του κότσαρα και ένα ζωνάκι, έτσι, γιατί νομίζω ότι του πάει.


Αν πάλι προτιμήσεις ένα off sholder μπλουζί, θα το συνδυάσεις με denim σορτσάκια και skinny jeans, ανέμελο μαλλί, μπρονζέ μακιγιάζ και πολλά έθνικ κοσμήματα.















Δυστυχώς δεν ξέρω
πού μπορούμε να βρούμε τέτοιο...

















Πού και πόσο:



Bershka €14,99



Bershka €12,99





Bershka €24,99







Bershka €24,99








Bershka €39,99








PullandBear €25,99








Zara €25,95








Zara €29,95








Zara €35,95








Zara €35,95








Zara €49,95

Σχόλια

  1. Λίγο μπούστο, λίγο ώμο και το μπρατσάκι μέσα: μια χαρά τη βρίσκω την άποψη μόδας και με συμφέρει αφάνταστα! Φαίνεται και το τατοο ;)
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου