Νυχοtips



Η άνοιξη σου έχει ανεβάσει τη διάθεση και θες να φτιάξεις νυχάκια γιατί έχεις να πιάσεις και το Μάη αύριο; Σου 'χω 5 κόλπα... άπαιχτα...


Tip no 1:
Ας ξεκινήσουμε από το ξέβαμμα. Το ξέρω ότι κρυφοκοιτάζεις αυτό το βαζάκι με το σφουγγαράκι που βάσεις μέσα ένα-ένα δαχτυλάκι και το κάνεις έτσι-έτσι-έτσι και βγαίνει το βερνίκι πανεύκολα. Πανεύκολα όμως μπορείς να το φτιάξεις και εσύ μόνη σου. Παίρνεις σφουγγαράκι πιάτων χωρίς το σκληρό μέρος, το κάνεις ρολό και το βάζεις στο βαζάκι από μερέντα που όλως τυχαίως βρέθηκε στο σπίτι σπίτι σου. Το εμποτίζεις με μπόλικο ασετόν και με γεια και με γεια η καινούργια σου αγκαλιά.




Tip no 2:
Και τώρα που τα ξέβαψες, βλέπεις ότι τα σκούρα βερνίκια του χειμώνα έχουν κάνει τα νυχάκια shisκατα και δεν ξέρεις πώς θα τα ασπρίσεις... Άκου, με μια παλιά μαλακή οδοντόβουρτσα θα τους βάλεις οδοντόκρεμα whitening και θα τα τρίψεις ελαφρώς. Άστα και λίγο να νιώσουν και ξέπλυνε. Επανέλαβε μία φορά τη μέρα, σε άβαφτα, ε;




Tip no 3:
Ας υποθέσουμε ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας και κλείνεις τα μάτια στα ανοιξιάτικα χρώματα που κυκλοφορούν και αποφασίζεις να κάνεις ένα μήνα, ας πούμε, αποχή από τα βερνίκια για να συνέλθουν λίγο τα νυχάκια σου. Εκτός από τον άσπρο σίφουνα που είπαμε πιο πάνω, θα τους κάνει πολύ καλό ένα λαδάκι. Ότι να ναι. Μα αμυγδαλέλαιο, μα coconut oil, μα ελαιόλαδο... με μια επάλειψη πριν κοιμηθείς θα δεις μεγάλη βελτίωση. Just do it.



Tip no 4:
Για να "δείξουν" πιο ωραία τα παλ ή τα φωσφορίζοντα χρώματα στα νυχάκια, πέρασε μία λεπτή στρώση με λευκό του ασβέστη και ύστερα από πάνω δύο λεπτές στρώσεις από το παλ χρώμα που θες.



Tip no 5:
Τι; θες και το nail art σου, ε; Βλέπεις που κάνουν ωραία σχέδια με βούλες και θες και εσύ; Αφού βάψεις τα νυχάκια σου και στεγνώσουν, στρώσε μια κόλα χαρτί και ρίξε λίγο (μια σταγόνα με το πινελάκι) από το βερνίκι που θες να κάνεις τις βούλες. Μετά, πάρε ένα στυλό (καλύτερα τελειωμένο) με στρογγυλή μύτη, βούτα το στο βερνίκι του χαρτιού, κάνε μια πρόβα στο χαρτί να δεις πώς βγαίνουν... και ξεκίνα το βούλιασμα.

















Σχόλια