Τίρι τίρι tips



Ναι, η ζωή είναι δύσκολη. Αλλά σου έχω εγώ κάτι κόλπα φιλενάδα για να σου γίνει μια στάλα ευκολότερη... τουλάχιστον όσον αφορά τα της ομορφιάς. Κολπατζού μου εσύ.



1. Σου στέγνωσε το βερνίκι νυχιών στο στόμιο του μπουκαλιού και δεν μπορείς να το ανοίξεις; Πέρνα ένα λαστιχάκι γύρω - γύρω από το καπάκι μέχρι να τεντώσει (και κάνε μια προσπάθεια τελευταία).






2. Το 'ξερες εσύ ότι τα τσιμπιδάκια σε βοηθούν να βγάζεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα μέσα από το σωληνάριο; Και ότι το κρατάνε και διπλωμένο; Ε; Το 'ξερες;





3. Φοράς καινούργια παπούτσια και φοβάσαι ότι θα σε χτυπήσουν; Το αποσμητικό roll-on τι το έχουμε; Βάλε στα σημεία του ποδιού που πιστεύεις ότι θα κάνεις φουσκάλες και άστο να δουλέψει.





4. Ψέκασε τα τσιμπιδάκια με λακ πριν τα χρησιμοποιήσεις για να μη γλιστράνε και σου πέφτουν και τα κυνηγάς.






5. Ένα φαρδύ λαστιχάκι μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις αυτό το ρημάδι το γαλλικό μόνη σου. Με επιτυχία. Το βάζεις στο ύψος του νυχιού που θες, δεν το τεντώνεις πολύ, και περνάς με αυτοπεποίθηση και με την μία το νύχι που μένει.


Σχόλια

  1. Ε, λοιπόν σήμερα με έκανες σοφότερη!!! Τίιιποτα από όλα αυτά δεν γνώριζα η άσχετη. Κι αυτό με το ρολον στο παπούτσι το άτιμο, μια μέρα νωρίτερα να το ήξερα σήμερα θα περπατούσα καλύτερα;)
    Ευχαριστώ για τα tips Μάντυ μου! Πολύ χρήσιμα όλα και θα τα τιμήσω δεόντως!
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πάντα, τα sos σου θα τα κάνω σκονάκι!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου