Happy hipster



Ξέχασα να στο πω, σήμερα κλείνω για Πάσχα. Μου έχει μείνει απωθημένο που δεν έγινα δασκάλα, να κάνω διακοπάρες, αλλά δεν πειράζει, γλίτωσαν τα παιδιά από εμένα, γλίτωσα και γω από τις τύψεις που δεν κατέστρεψα γενιές ολόκληρες...


Τί να σου πω; Τι να βάλεις την Ανάσταση; Τα 'παμε αυτά, τα συμφωνήσαμε. Το μπεζουλί παλτό θα φορέσεις και καθάρισες. Να, δες εδώ και τι παπούτσι πάει με το outfit που θα διαλέξεις και είσαι έτοιμη για το φως το αληθινό.


Αν θα φύγεις, τότε αυτό το post θα σε βοηθήσει με tips να φτιάξεις την καλύτερη βαλίτσα ever.

Αν δεν πας πουθενά και κάτσεις σπιτάκι σου, πες μία στις χίλιες σε πιάσει ένα πράμα μια προκοπή και θες να φτιάξεις τη ντουλάπα σου. Έχε πρόχειρο αυτό το post καλού - κακού...

Αν και το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί και στο εύχομαι δηλαδή, είναι να αράξεις και να κάνεις τα μποτέ σου, γιατί μια ζωή την έχουμε... τουλάχιστον να είμαστε απαστράπτουσες. Δες αυτό το post που μιλάει για περιποίηση μαλλιών κι άσε το κοκορέτσι να το κάνει κανένας άλλος. Ο καθένας στο είδος του και εσύ... πριγκίπισσα αγάπη μου!

Καλό Πάσχα.
Ραντεβού την άλλη Τρίτη.
Φιλιά.


Σχόλια

  1. Καλό Πάσχα και σε σένα Μάντυ, φιλιάα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάντυ μου, Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και Ανάταση ψυχής... Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε για να έχεις να μας λες μετά τις διακοπές!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Πάσχα, Μάντυ, να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις με ακόμη περισσότερες ιδέες!
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου