Τα μυστικά... της αλογοουράς



Ναι, ναι, πιάνει Άνοιξη σιγά - σιγά. Και πού θα το πάει; Θα πιάσει και καλοκαίρι. Και τι θα κάνει; Ζέστη. Και τι θα τα κάνεις τα μαλλάκια σου; Αλογοουρά. Και ποιος θα σου πει tips για να κάνεις την τέλεια αλογουρά; Η Μάντυ η τιψού.

Η "δεν θα σου πέσει με τίποτα" αλογοουρά 

Εδώ το κόλπο είναι να πιάσεις με ένα λαστιχάκι τα μισά μαλλιά που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού, και μετά να ρίξεις από πάνω και να πιάσεις με ένα δεύτερο λαστιχάκι (πάνω από το πρώτο) τα υπόλοιπα μαλλιά. Με αυτό το κόλπο, ο κόσμος θα χαλάσει... η αλογοουρά σου όχι.






Η "πώς την κάνει η ρουφιάνα" αλογοουρά

Αυτή η σέξι η αλογοουρά που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας, ξέρεις πώς γίνεται; Χωρίζουμε τα μαλλιά σε δυο μέρη, τα πάω και τα κάτω. Πιάνουμε πρώτα τα κάτω με ένα λαστιχάκι. Μετά, ξάνουμε τα πάνω να πάρουν όγκο, μέχρι να μοιάζουμε με το alien και τα πιάνουμε με δεύτερο λαστιχάκι πάνω από το πρώτο.







Η "μακριά" αλογοουρά

Θες να φαίνεται η αλογοουρά σου πιο μακριά; Τα μπουκλάρεις, τα πιάνεις έτσι μισά - μισά, ρίχνεις τα πάνω πάνω στα κάτω, και τα ακινητοποιείς με λακ. Δες και τη φωτό γιατί έτσι που τα είπα ούτε εγώ δεν τα κατάλαβα.







Η "κοντή" αλογοουρά

Άντε, γιατί υπάρχουν και κορίτσια με πιο κοντά μαλλιά, και τι θα γίνουν αυτές; εξτεσιονίστριες θα γίνουν; Όχι, αγάπη μου, θα ξάσουν καλά καλά τα μαλλάκια τους, θα τους ρίξουν μπόλικη λακ στη ρίζα, θα τους δώσουν όγκο να φτάσουν στο θεό,  θα πιάσουν τα μισά πίσω με τσιμπίδια, και μετά όλα μαζί με ένα λαστιχάκι. Το λες και κοτσοκοτσίδα.









Σχόλια