Με μια κιλότ



Νέο hot trend που σπαρτσαράει. Τα κοντά και φαρδιά παντελόνια δεν λέγονται ούτε βερμούδες, ούτε παντελόνες. Λέγονται culottes (κιλότ, το s δεν ακούγεται) και χαλάνε κόσμο και ντουνιά.


Όπως θα δεις και παρακάτω, culottes υπάρχουν πολλές. Άλλες πολύ φαρδιές, άλλες σε πιο στενή γραμμή, άλλες να φτάνουν στο γόνατο, άλλες στη γάμπα... ένα μόνο θα σου πω, πάρε ότι θες, ψηλόμεση όμως να 'ναι. Θες να τη βάλεις με ένα t-shirt από μέσα; με ένα crop top βρε αδερφέ; Να μπορείς.


Το θέμα με τις culottes είναι ότι πρέπει να έχεις ωραίες γάμπες και λεπτούς αστραγάλους. Άπαξ και τα έχεις αυτά, όλα τ' άλλα βρίσκονται. Καλό είναι να φοριούνται απλά και ταπεινά, με ένα απλό τοπ, κομψά ψηλοτάκουνα και γενικά minimal ύφος.



Ναι, εντάξει, μπορείς να τις βάλεις και με ένα slip-on στο τσακίρ το κέφι, αλλά ούτε κατά διάνυα με τα σανδαλοπάντοφλα του Zara που θα δεις κάτω-κάτω...



















Πού θα βρεις culottes;

Bershka €24,99







H&M €29,99







H&M €29,99







H&M €39,99







H&M €69,99







Mango €39,99







Mango €39,99







Zara €35,95







Zara €49,95







Zara €49,95



Σχόλια

  1. Όσες δεν έχουμε τόσο αδύνατες γάμπες, ας πορευτούμε και χωρίς κιλότ..!! Πολλά φιλιά και καλό μήνα!!!


    Davy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ναι... Πάντως είναι άνετες. Ήταν της μοδώς κι όταν ήμουν παιδί (προ αρχαιοτάτων χρόνων) μόνο που τότε τις έλεγαν ζιπ κιλότ. Έκανα και μονόζυγο στο σχολείο τ' ανάποδα και δεν φαίνονταν το βρακί μου! Ωραία χρόνια... Και μόνο για τις θύμησες που μου έφερες, thumbs up! ;)
      Α! και καλό μήνα!

      Διαγραφή
    2. Τυχερή!!!
      Έκανες μονόζυγο ε;
      Εγώ πάντα το φοβόμουν!!!

      Φιλιά πολλά
      <3

      Διαγραφή
    3. Οι υπόλοιπες ... ξεκιλότ!!!
      Καλό μήνα Davy
      Φιλιά

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου