5 σακίδια που θα λατρέψειςΌπως καταλαβαίνεις, χαμούλης και φέτος με τα σακίδια. Και μη φανταστείς... τώρα αξιώθηκα να πάρω ένα, αλλά να σου πω, πολύ με βολεύει.Με βολεύει γιατί πάει γενικά με τα πάντα. Το φοράω με sneakers και αθλητικά και slip-ons, αλλά και με μποτίνια, άσε και τις πλατφόρμες αργότερα. Γενικά, αν είσαι του casual, του casual chic, άντε και του λίγο πιο κυριλέ... μπορείς άνετα να το... κρεμάσεις.


Το άλλο καλό είναι ότι μπορεί να πάρει μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα. Αλλάζει ξαφνικά ο καιρός γνώμη και βγάζει έναν ήλιο νά, μετά συγχωρήσεως; Τσουπ, ρίχνεις το μπουφανάκι μέσα στο σακίδιο. Πας, αύριο-μεθαύριο μια Μύκονο του Αγίου Πνεύματος με το ΤΕΙ; Να ωραιότατη χειραποσκευή για το καράβι. Μπαίνεις στο μετρό και φοβάσαι μη και στην ψειρίσει κάνας επιδέξιος; Κάνεις μια έτσι και την φέρνεις μπροστά. Βρε ναι, σου λέω, βολεύει.


Να, κοίτα εδώ, πώς το συνδυάζουν τα κορίτσια το σακίδιο, να παίρνεις ιδέες... τι με φουστανάκι και πάνινα, τι με ψηλοτάκουνα πέδιλα, τι με φούστα, τι με τζιν σορτσάκι...


 

 

 

 
Και τώρα τα σακίδια... σε αντίστροφη μέτρηση:


5.
Bershka €29,99
4.
Migato €50,00

3.
Zara €39,95  2.
Zara €39,95

1.
Zara €39,95Σχόλια