Πάρτι στο λαιμό σου



Αν και συ δεν ξέρεις τι να βάλεις με αυτό τον καιρό, και προβληματίζεσαι αν έχεις ντυθεί αρκετά ζεστά ή θα γίνει κάνα μπαμ και θα σκάσει ο ήλιος και θα βγάλεις τη μπέμπελη, σου έχω λύση.


Ένα κασκόλ ή ένα ζεστό μεγάλο μαντίλι, μπορεί εκτός από ωραιότατο αξεσουάρ, να σε βοηθήσει να "κρατήσεις θερμοκρασία" και να προστατεύσει ευαίσθητες ζώνες όπως λαιμάκο και αυτάκια από ξαφνικούς και κρύους αέρηδες.



Στη μόδα είναι τα απλά, λιτά και μονόχρωμα κασκόλ του παππού, οι "μπόλικοι" λαιμοί και τα μεγάλα μαντίλια σε neutral χρώματα.


Πες o,τι θες να βγεις το βράδυ βρε αδερφέ, να πεις ένα ποτό στο χαλαρό να δεις λίγο κόσμο να ξεχαστείς. Τι θα βάλεις; Πλεκτό; Θα σκάσεις. Βάνεις το t-shirtάκι σου, βάνεις το τζινάκι σου, βάνεις το δερματινάκι σου το σένιο, γιατί που να τη σέρνεις τη παλταδούρα μες τα μπαρ να μυρίζει μετά τσιγαρίλα, και τσουπ από πάνω ρίχνεις και το κασκόλ να σε κρατάει.


Tip για κασκόλ μέσα σε μπαρ:
Πού το βάζουμε το κασκόλ για να μη σούρνεται/χάνεται;
Μέσα στο μανίκι του πανωφοριού μας.



























































Και τώρα... μαντιλοκασκόλ:


Bershka €12,99





H&M €7,99





H&M €12,99





H&M €12,99





H&M €12,99





Zara €17,95





Zara €17,95





Zara €19,95





Zara €25,95

Σχόλια

  1. Εκτός από τα μονόχρωμα που είναι έτσι κι αλλιώς all time classic, πολύ ωραία είναι και τα καρό κασκόλ που είναι μόδα.. Αλλάζουν όλο το look ;) Φιλιά και καλή εβδομάδα να έχουμε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο και πολλές λύσεις και ιδέες για το πώς να δένουμε. Κορυφαίο tip, αυτό με το μανίκι στο μπαρ!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου