Τα ανοιξιάτικα τσαντιά



Θυμάσαι παλιά φιλενάδα, που είχαμε μια τσάντα και της χώναμε μέσα όλο μας το είναι, τι ατζέντες, τι νεσεσέρ, τι ταπεράκια, τη σούρναμε στα λεωφορεία, στα τρένα, στη δουλειά, και αυτή εκεί, σκυλί μαύρο;


Τώρα, παίρνεις μια τσάντα, τις βάζεις μέσα ένα κινητό και μια θήκη γυαλιών και άντε να την πας ένα σούπερ μάρκετ μια τράπεζα και για ένα καφέ, και σε δυο μήνες σου έχει μείνει στο χέρι. Ε μα, τι ανωμαλίες είναι αυτές κύριε;


Τέλος πάντων, μη τα θυμάμαι και συγχύζομαι. Κάτσε να σου πω τι θα κρατάμε τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι, να ξέρεις να κάνεις τα κουμάντα σου.







Το μεγάλο trend του χειμώνα το πάει περιοδεία το εργάκι και την Άνοιξη, με το σακίδιο να φοριέται πολύ και ειδικά με sport και casual outfits. Θα το βάλεις με skinny jeans, με φόρμες, με boyfriend jeans, με sneakers και slip-ons.











Τσούκου - τσούκου το πουγκί κάνει την εμφάνισή του διακριτικά αλλά σταθερά. Αν θες να είσαι "μπροστά" να το προτιμήσεις. Πάντως, να ξέρεις ότι "δείχνει" πολύ με πιο θηλυκά ντυσίματα όπως φούστες και φουστάνια.








Οι mini bags, μπορεί να είναι μικρές στο μάτι, αλλά μπορούν να κρατηθούν όλες τις ώρες. Από το πρωί φορεμένες χιαστί, μέχρι σε γάμους και βαπτίσεις, που θα πάει θα ξεκινήσουν και αυτά σιγά-σιγά, κρατώντας τες από τη μικρή λαβή.









Η κλασική η tote είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Βολεύει πολύ, χωράει μέσα όλη την Πελοπόννησο και δεν χάνει το σχήμα της για κανένα λόγο. Πηγαίνει πολύ σε Qρίες με τακούνια, δικηγορίνες με χαρτούρα και σε casual chic κορίτσια με leather παντελόνια και slip-ons.



Σχόλια

  1. Σύντομη, περιεκτική, ενημερωτική και χιουμοριστική! that's Mandy! Have a gr8 day! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Super τα τσαντιά και το post! Από τα πιο ωραία που έχω διαβάσει.. :) Εγώ είμαι σε φάση classic is fantastic.. αν και καμία σχέση με δικηγορίνα χαχαχα! Αγαπώ πολύ τις tote της follie ;) http://www.follifollie.gr/gr-el/online-shop/gynaikeies-tsantes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου