Όταν το Ροζ αγάπησε ένα Μαύρο



Έτσι είναι αράπη μου, τα αντίθετα έλκονται. Θα μου πεις, τι δουλειά έχει το Ροζ να την πατήσει με ένα Μαύρο... Ποιο; Το Ροζ που είναι η χαρά της ζωής, το πιο κοριτσίστικο χρώμα... Όχι, τι του έλειψε πες μου; Τόσες αποχρώσεις έχει, από απαλό κουφετί μέχρι το ροζ της Μπάρμπι... και πήγε και έπεσε στον έρωτα αυτουνού του πένθιμου τύπου, που τι του ζήλεψε πες μου... Αλλά έτσι είναι κάτι ιστορίες... από τη ζωή βλαμμένες. Βγαλμένες!


Καλά εντάξει, το ξέρεις καλά... καλύτερο από μαύρο δεν έχω. Once black, never back; ε, αυτό. Το απόλυτο χρώμα. Ροκ, σέξι και άγριο. Γρρρρρ.



Κοίτα όμως, πώς ταίριαξαν τα δυο τους:





Μια ολόσωμη φοράει εκεί η κοπέλα και την έχει συνδυάσει με ροζ παρελκόμενα. Και έχει κάνει ένα ντύσιμο... λουκουμάκι!






 

Εδώ το κορίτσι φοράει τα leather σεξουαλικά του, και τα ταιριάζει με ροζ ανοιχτό σακάκι και μεταλλική γόβα, η οποία γόβα μεταλλική το κάνει έτσι και λίγο βραδινό.






 

Μια ροζ τουτού; ε, όλες έχουμε. Από δύο. Ένα μαύρο ζιβάγκο; Επίσης. Ποια όμως σκέφτηκε να τα παντρέψει αυτά; Μόνο αυτή εδώ η μικρή Νεοϋορκέζα, άξια απόγονος της Carrie της Bradshaw.







 Πουκάμισο σε ωραία, σαν το πρώτο ρόδο της άνοιξης, απόχρωση, συνταιριάζει με μαύρο παντελόνι κοστουμιού. Οι απαλοί τόνοι στο μακιγιάζ και χρυσά αξεσουάρ είναι ένα plus.







Ωραιότατος σύνδεσμος για γάμο - βάφτιση. Ένα dusty pink t-shirt και μια μίνι φούστα συνδυάζονται ιδανικά καθώς το animal το print κάνει διακριτική εμφάνιση, και αυτό γιατί το χρώμα του είναι ίδιο ολόιδιο με αυτό του t-shirt και πολύ καλά κάνει, έτσι πρέπει, αλλά άντε βρες το.








Κοίτα τώρα τι σου κάνει ένα τσαντάκι... και τι τσαντάκι. Γιατί την βλέπεις την άλλη που την πονάει το στομάχι της από την πείνα, που έλιωσε για να το πάρει, και τώρα την έχει κόψει λόρδα και την έχει πέσει στις βιτρίνες με τις τυρόπιτες.








Απλό, λιτό και γυμναστηριακό, άνετο και πρακτικό, που την έχει όμως την μοντερνιά του, μα το παντελόνι φόρμας που είναι σηκωμένο στη γάμπα, μα τα slip-ons, μα το μπλουζί που και είναι μέσα και δεν είναι... αυτές οι ρημάδες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφθορά. Διαφορά!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου