Είσαι το λάθος μου το τελευταίο

Ή αλλιώς... 5 λάθη που κάνουμε εμείς τα fashion κορίτσια





Ουδείς... άσφαλτος, που είπε και η λαίδη, και δίκιο είχε. Εδώ οι επώνυμες, που έχουν τους στυλίστες τους και τρέχουν, και τα κάνουν μαντάρα, εμείς τα απλά και ταπεινά fashion κορίτσια; Ότι μπορούμε κάνουμε μάνα μου.


Αυτά είναι τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε:





Ε, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Και hipster, και boho, και sport chic. Ε! Δεν γίνεται. Στην τελική... τράβα κλήρο. 







Καλά, χρυσά τα αξεσουάρ, δεν λέω. Αλλά όχι στην υπερβολή τους. Θες να βάλεις σκουλαρίκια; Να βάλεις. Θες να βάλεις και κολιέ; Να μην βάλεις.







Ναι μεν, ωραίες οι pencil φούστες. Αλλά! Δεν πάνε σε όλες. Πώς να το κάνουμε; Άσε που πιστεύω πως και συ από μόνη σου δεν νιώθεις άνετα άμα δεν σου πάει το trend. Γιατί, άμα νιώθεις... με γεια σου με χαρά σου. Δώσε του να καταλάβει.





Παλιά είχαμε τα στενά που το παρακάναμε, τώρα έχουμε τα oversized. Όχι, δεν είναι "όσο πιο φαρδιά, τόσο πιο καλά". Έχει και το oversized τα όριά του.








Τη θυμάσαι τη Νατάσα τη Θεοδωρίδου που είχε τσακίσει τα Burberry; Δεν χρειάζεται να το ξαναζήσουμε. Αν... κι άλλες εποχές τώρα, αλλά με τον Τσίπρα ποτέ δεν ξέρεις.







Σχόλια

  1. Χαχα! Τα κάνουν όντως κάτι τέτοια κι έχει πλάκα να τις βλέπεις φορτωμένες αλλά περήφανες! Δε λέω για μένα γιατί είναι άλλο το στυλ μου, είμαι "παλιομοδίτισα" όπως έχω ξαναπεί, οπότε από μόνη μου είμαι άλλο κεφάλαιο (για πολλούς επίσης για πλάκα!)
    Να σου πω με την ευκαιρία και κάτι άσχετο με το πόστ; Παρατήρησα πως έχεις κάνει όλους τους συνδέσμους να ανοίγουν σε νέο παράθυρο. Είναι λίγο εκνευριστικό για τον επισκέπτη αλλά ξέρω από πείρα πως δεν το κάνεις επίτηδες (γιατί μέχρι να βρω την άκρη το είχα κάνει κι εγώ στο δικό μου) Αν θέλεις (και συγνώμη δηλαδή για την φιλική παρέμβαση, μην με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ) ρίξε μία ματιά στο άρθρο που έχω στον σύνδεσμο, μπορεί να σε εξυπηρετήσει:
    Άνοιγμα ΜΟΝΟ των εξωτερικών Συνδέσμων σε νέο παράθυρο
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου