Kαν' το όπως η Περιστέρα



Εμένα ο Αλέξης σαν άντρας... δεν μου αρέσει, που έχετε λυσσιάξει όλες. Δεν είναι ο τύπος μου. Πρώτα απ' όλα δεν είναι αξύριστος. Α, όλα κι όλα. Μετά, δεν ξέρω αν είναι ψηλός. Και τέλος, το λέγειν εγώ στον άντρα δεν το 'χω για προτέρημα, γιατί έτσι και σου πιάσει το μπίρι μπίρι... βλέπω να σου λέει την ιστορία της ζωής του από τούδε μέχρι τις σχολικές καταλήψεις του 1990...



Η Περιστέρα όμως; Ναι καλέ, η σύντροφος Αλέξη. Της έκανε λέει η Vogue θέμα τι πρέπει να φοράει σαν πρώτη κιουρία που είναι. Όχι αγάπη μου, με αυτό το μαλλάκι το ανέμελο, με αυτό το νυχάκι το φυσικό, με τούτηνε εδώ τη τσάντα την χιαστή και το σανδάλι το ίσιο... όχι μόνο το έριξε αλλά και το κρατάει τόσα χρόνια το γκομενάκι. Δεν θα μας πει εμάς η Vogue. Ποια; Η Vogue!













Μήπως λοιπόν, λέω μήπως, πρέπει να παραδειγματιστούμε από το κορίτσι, μπας και δούμε και μεις κάποτε έναν πρωθυπουργό στο πλάι μας και ας είμαστε και αστεφάνωτες δεν πειράζει; E;





Τα tips της Περιστέρας:

1: Ντύσιμο "χέστηκα Γκεβάρα μου", που θα πει λίγο casual, λίγο boho, λίγο color block, λίγο φόρεσα της μάνας μου γιατί εγώ έχω εξεταστική και είναι όλα στ' άπλυτα.

2: Ναι στα έντονα χρώματα, τα floral και τα prints.

3: Ίσια παπούτσια με ιδιαίτερη προτίμηση στα δερμάτινα σανδάλια.

4: Μαλλί απλό, λιτό, στεγνωμένο με το σεσουάρ και πολύ του είναι.

5: Μακιγιάζ ανύπαρκτο.

6: Φρύδι βγαλμένο στο πόδι.

7: Τσάντα από ύφασμα φορεμένη χιαστή.

8: Παντελής έλλειψη αξεσουάρ, άντε με το ζόρι ένα χειροποίητο δαχτυλίδι ή ένα βραχιολάκι στο πόδι απ΄το μπαζάρ για τα αδέσποτα της Ηλιούπολης.

9: Υπέρτατη αδιαφορία για την ύπαρξη μπότοξ, διατροφών και γυμναστηρίων.

10: Αμέριστη εμπιστοσύνη στον σύντροφό να αναπτυχθεί προσωπικά και επαγγελματικά χωρίς να τον πηγαίνει... "προφυλαχτήρα".


Υ.Γ.: Την κυρία Καμμένου την έχεις δει; Ελένη Τζούλη τη λένε. Γκούγκλαρέ την, σε προκαλώ.


Και τώρα ιδέες για το πως θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε το στυλ της Περιστέρας:





























































































































Σχόλια

  1. Κρατώ το 4 εδώ και χρόνια κ δεν θα το αλλάξω ποτέ. Πάω στα γρήγορα να τσεκάρω το "Υ.Γ." και επίσης θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου, το πόσο θέλω το λευκό φόρεμα 4η φωτό απο το τέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάχα! Ακόμα και το boho θέλει τον τρόπο του... ή έχεις στιλ ή δεν έχεις. Το λουκ της πρώτης κιουρίας έχει πολύ δρόμο ακόμα για να χαρακτηριστεί στιλ. Προτείνω να περαστεί στα πρακτικά με το όνομα "Ψίθυροι Καρδιάς"... προς το παρόν τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα... να σου πω... εγώ έναν "θαυμασμό" στους ανθρώπους που δεν τους νοιάζει τι θα βάλουν και πως θα το συνδυάσουν τον έχω. Μου κάνει ένα είδος "ελευθερίας" και αυτοπεποίθησης μαζί.
      ...ποια; εγώ η καταναλωτικιά!!!
      <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου