Τέσσερα essence... και μία καρύδα




Σήμερα φιλενάδα θα σου πω για κάτι αγορές καλλυντικώνε που έκανα, που, πάλι καλά Παναγίτσα μου, μου βγήκαν σε καλό, γιατί δεν είναι εποχές τώρα να βγαίνει μάπα το καρπούζι μάνα μου, κι ας είναι του παμφθήνου.


Την essence την είχε πρωτοπάρει το αυτί μου στο MTV, μαύρη νύχτα μεταξύ κάτι εκπομπών κοινωνικού ενδιαφέροντος που έβλεπα, όπως Jersey Shore, Geordie Shore και άλλα σε... shore, χωρίς όμως να έχω ιδέα ποια είναι και που μένει. Μετά την ξανά μανά άκουσα στα VMA, ότι ήταν λέει χορηγός προϊόντων για το make-up των σελέμπι... τιςςςς. Άτσα, λέω.




Αλλά εκεί που απόγινε το κακό, ήταν όταν την "άκουσα" από beauty bloggers που έλεγαν την γνώμη τους για προϊόντα που είχαν δοκιμάσει και για κάποια από αυτά, οι κριτικές ήταν πολύ καλές... και οι τιμές καλύτερες. Και λέω εδώ είμαστε.



Lip balm, Kiss care love, Eccense €1,69
01 fruit crush


Γιατί ένα lip balm ποτέ δεν είναι αρκετό... και τι ψυχούλα έχει μωρέ; Ωραιότατο, με άρωμα τσιχλόφουσκα, χωρίς χρώμα αλλά μια διακριτική γυαλάδα τη δίνει, μη σου πω και ψέματα. Και ενυδατώνει, ε; Όχι... ωραίο!





Ρουζ, Silky touch blush, Eccense €3,19
70 kissable


Ρουζάκι που γράφει όμορφα, όχι σαν κάτι άλλα πανακρίβου που δεν φαίνονται μπίτι (γουόρεν μπίτι). Μικρή συσκευασία μεν, οικονομικό δε, έρχεται το καλοκαίρι, λες α μου τελειώνει, τσουπ παίρνεις άλλο ένα σε άλλη απόχρωση πιο summer.




κρέμα χεριών, 24h hand protection balm, Essence, €2,49
vanilla & cinnamon



Εντάξει, το παραδέχομαι. Είμαι ερωτευμένη μαζί της. Μυρίζει τέλεια, δεν είναι λιπαρή, απορροφάται αμέσως και είδα μεγάλη βελτίωση στα χέρια και στα νύχια μου μετά από καμιά βδομάδα συνεχούς και επανειλημμένης επάλειψης.




Make-up, Stay all day 16h, Essence €4,89
15 shoft creme


Εδώ το ρίσκαρα φιλενάδα. Είπα θα το πάρω... κι ας μου βγει και σε κακό. Αλλά πριν, της είπα της κοπέλας στο σταντ της εταιρείας ότι θέλω μια ελαφριά βάση, όχι πολύ καλυπτική, όχι λιπαρή, έτσι λίγο να με φωτίζει βρε παιδάκι μου, και αμέσως αυτή, μου δοκίμασε την μία, μου δοκίμασε την άλλη, πάρτε αυτή, μου λέει και να την απλώνετε με βρεγμένο σφουγγαράκι. Δυο τρεις φορές που τη φόρεσα... παράπονο δεν έχω.




Λάδι καρύδας, Organic coconut oil virgin, Bioblanet €5,10
200 γρ.

Επιτέλους το βρήκα. Βρε εδώ λάδι καρύδας, βρε εκεί λάδι καρύδας, πουθενά το λάδι καρύδας... Και είχα ακούσει τόσα καλά γι' αυτό. Τι για κρέμα σώματος, τι για μάσκα μαλλιών, τι για ξεβαφτικό μακιγιάζ, τι για τα σκασμένα χείλη, τι για τις σκασμένες φτέρνες, τι για να ξυρίζεις τα πόδια σου, τι... τι... τι... για όλα κάνει και συμφέρει. Εγώ ένα θα σου πω. Ανακάτεψέ το με μαύρη ζάχαρη και κάνε ένα ξεγυρισμένο skrub σώματος... αυτό. Τίποτ' άλλο. Τέλος.

Πι ες άι λαβ γιου: Ναι, μυρίζει τέλεια.

Πι ες άι λαβ γιου 2: Ναι, μπαίνει και στο φαΐ. Δεν ξέρω πώς, αλλά το συγκεκριμένο μπαίνει.


* Τα προϊόντα essence τα βρήκα στο Hondos Center στην Ερμού.

* Το λάδι καρύδας το βρήκα σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων.

* Σε ποιο beauty blogg/youtube άκουσα για τα προϊόντα της Essence;
http://theweeklybeautynews.blogspot.gr/2015/01/2014-makeup-favorites-2014.html
https://www.youtube.com/watch?v=GFDrQsqeTTw




Σχόλια

  1. Ωπ να τη και η αναφορά στο blog μου! Σε ευχαριστώ πολύ Μάντυ μου! Καλοφόρετα όλα τα καλούδια σου! Η Essence και η Catrice έχουν αποδείξει ότι το φθηνό καλλυντικό μπορεί να είναι και ποιοτικό! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία προιόντα Μάντυ! Αν και διάβασα σε πολλά μπλογκ για τα essence είσαι η πρώτη που μου έβαλε στο μυαλό να τα ψάξω! Ωραία τα λες :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο ποιό καταστημα με οργανικά πήρες το λάδι καρύδας και σε τι τιμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου